golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 05-12-2019

Algemene Ledenvergadering 25 november 2019

Op 25 november jl. vond de Algemene Ledenvergadering plaats. De opkomst was leuk en de bierproeverij die na afloop werd georganiseerd door ABInBev was ook zeer interessant.
Tijdens de vergadering trad Harrie van der Vossen af als voorzitter en bestuurslid en Nellie de Koning  als bestuurslid. Nellie en Harrie, bedankt voor jullie inzet! Coert Busio neemt de plaats van Harrie van der Vossen in en is dus de nieuwe voorzitter. Nieuw in het bestuur is Elco Fok, hij is vanaf nu vice-voorzitter van onze vereniging.


Bestuur, v.l.n.r.
Boven: Jeroen den Dubbelden, Marianne de Jong-Nodelijk, Onno Krips
Onder: Elco Fok, Coert Busio, Ton Lenoir

 

Bierproeverij, deze heren lieten het zich goed smaken

Fysio-en mindfulness training

Twee weken geleden heeft u een uitnodiging gekregen voor de fysio-en mindfulness training die op 17 januari 2020 start. De cursus zal worden gegeven door onze PGA-golffysiotherapeut en mindfulness-trainer Sjoerd de Graaff en het doel van de 6-weekse golfcursus is meer golfspecifieke conditie zodat u meer rust en zelfvertrouwen heeft in de baan en tijdens een wedstrijd. Dit zal zelfs resulteren in 2-4 slagen minder per 18 holes. Wilt u ook meedoen aan deze leerzame en nuttige  training, dan kunt u zich opgeven bij het secretariaat via een e-mail: secretariaat@gcmerwelanden.nl.  U kunt zich opgeven tot 24 december 2019.

 

Nieuwjaarsbijeenkomst 2020

Op 5 januari staat de Nieuwjaarsbijeenkomst gepland en graag zouden wij vanaf 16.30 uur met u toasten op een gezond en sportief 2020. Tijdens de bijeenkomst zullen de gebruikelijke prijzen worden uitgereikt voor de beste speelster, beste speler, jeugdtalent van het jaar en Merwelander van het jaar. Wij hopen natuurlijk weer op een leuke opkomst! De uitnodiging ontvangt u binnenkort per e-mail, maar zet u deze datum wel alvast in uw agenda?

Secretariaat

Het secretariaat is gesloten vanaf 24 december 2019 tot en met 5 januari 2020. Wel kunt u in deze periode een e-mail sturen naar secretariaat@gcmerwelanden.nl . De mails zullen namelijk wel regelmatig door Anita gelezen worden en indien nodig ook direct behandeld worden.

 

 

 

 

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl