golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 31-10-2019

De winterlessen zijn weer begonnen!

Het is zachtjesaan een traditie aan het worden: de winterlessen die wij ieder jaar aanbieden aan onze leden. En ook dit jaar zijn er flink wat cursisten die weer vol goede moed zijn begonnen aan de lessen bij Cees en Jaimie. Soms met temperaturen van nog 19 graden, soms met een spatje regen, maar in ieder geval altijd met goede zin!

En ook dit jaar zullen de winterlessen weer afgesloten worden met een wedstrijd eind maart of begin april. Wij wensen alle deelnemers leerzame en gezellige lessen toe.

 

Oktoberfest 27-10-2019

Zondag 27 oktober was de slotdag van het zomerseizoen van de wedstrijdcommissie.

Het was een prachtige herfstdag met een ontvangstcommitee in vrolijke Dirndels.

Ook na afloop hadden Monique, Marianne, Krina, Han en team Jordy voor Duitse sfeer gezorgd met bier, wijn, een Duits worstenbroodje met zuurkool en als toegift Apfelstrudel. De winnaars werden in stijl beloond met diverse soorten bier. Voor Krina was het de laatste keer dat zij wedstrijdleiding had en daar hoort een beloning bij. Krina, dankjewel voor ca 15 jaar trouwe dienst! We zullen je inbreng in de commissie gaan missen!

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl