golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 16-09-2019

The Battle of the cities

Voor de zesde maal werd traditioneel op de eerste woensdag van september the battle of the cities georganiseerd. Alle sportwethouders van de zeven gemeentes waren aanwezig en bonden met elkaar de strijd aan om de “gouden putter “in de wacht te slepen.

Alle sportwethouders en caddies

 

Het werd een ongelijke strijd want Marco Stam van Dordrecht werd met maar liefst 37 punten glorieus winnaar. De overige wethouders volgden op gepaste afstand:

Arjan Kraijo van Alblasserdam: 31, Eddo Mondriaan van Schoonhoven 30, Pieter Paans van Papendrecht26, Ronald de Meij van Zwijndrecht 22, Stefan van Die van HI Ambacht 22  en Ben van de Plas van Sliedrecht 17.

Marco Stam

 

Om 12 uur gingen 64 heren en dames senioren van start met op dat moment nog redelijk weer. Echter rond half twee begonnen de verwachte buien de baan te overspoelen en moest de leiding om 14.00 uur het besluit nemen om de wedstrijd te staken. Voor die tijd waren al menige “oudjes”het clubgebouw ingedoken.

Na een grondige verrekening van de beste zes holes kwam Dordrecht als winnaar uit de bus met het winnende team van Jan de Knecht, Ben Boonstra, Jan Smulders en Ben van de Riet. Kees Kolbe won de leary en Ben van de Riet de neary.

Het winnende team uit Dordrecht

 

Met prima versnaperingen na afloop werd menig glas gedronken en kon de leiding uiteindelijk toch terugkijken op een geslaagde dag. Volgend jaar hopelijk met beter weer.

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl