golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 23-07-2018

De mix wedstrijd op donderdag 12 juli

Met een record aantal van maar liefst 91 deelnemers werden de dames en heren welkom geheten door de voorzitter van de heren senioren, Frank van Welzenis en de voorzitter van de dames senioren, Annette de Leeuw. Het is een prachtige dag geworden, waarbij alle ingrediënten aanwezig waren: schitterend weer, gezellige enthousiaste deelnemers en met een heerlijke barbecue onder welluidende klanken van 4 koppige band. Tijdens de wedstrijd trakteerde Jordy de deelnemers op een fruitspies, die verfrissend werkte en bij sommigen zelfs zo goed werkte, dat de resultaten omhoog vlogen. Rien Schipper toverde een hole in one uit zijn pet op hole 13 en hij trakteerde uiteraard iedereen op een consumptie! Fijn dat velen hiervan konden mee genieten.

Na afloop konden Frank en Annette de prijzen uitreiken.

Longest heren hoge handicap: Kees Keller lage handicap: André Hoogeveen.

Longest dames hoge handicap: Hankie Quanz en lage handicap: Liesbeth Groeneweg

Neary Heren: Jan Smulders en dames Joke Sintnicolaas.

De wedstrijd werd gewonnen door het team van Marianne de Jong, Ton Lenoir, Niek Drieeenhuizen en Jan Smulders.

Aan een mooie dag kwam rond 21.00 uur een eind en volgend jaar weer was de conclusie van iedereen!

 

De Merwelanden Clubweek 2018

Zoals wel , maar misschien ook niet bekend heeft het bestuur besloten om het lustrum feest niet meer te vieren. We gaan voortaan jaarlijks voor een clubweek, dit werd dit jaar in samenwerking met Crayesteijn verzorgd. Zij bestaan dit jaar 30 jaar,  wat ook gevierd mag worden.

In deze clubweek zijn er 3 dagen  wedstrijden , hapjes, drankjes, eten en live muziek georganiseerd ,en inmiddels achter de rug. Dinsdag 10-07 nog een wat druiligere dag met goede temperatuur, donderdag 19-07 en zondag 15-07 hoog zomer en heel veel belangstelling. De eerste dag 66, op donderdag 84 deelnemers en op zondag 92 inschrijvingen.

Geweldig geweest, heel veel positieve reacties, leuk voor de mensen die dit bedacht, en georganiseerd hebben. Maakt u zich geen zorgen dit concept houden we er jaarlijks in.

Op zondag werden ook de matchplay finale wedstrijden nog gespeeld, wij willen u de uitslagen niet onthouden.

Dames :  Tiny Verbree, runner up Nellie de Koning.

Heren : Jeroen den Dubbelden, runner up Jordy Kuijsters.

Dames senioren : Ada Tijssen, runner up Carla Meijer.

Heren senioren : Ben Kraa , runner up Martin Groeneweg.

Onze praeses Harrie v.d. Vossen heeft allen natuurlijk gefeliciteerd met deze mooie prestaties.

Ook werden de competitie teams , welke poule winnaar in de NGF competitie zijn geworden gefeliciteerd en gefêteerd  met een mooie bos bloemen. De Merwelanden zijn dit jaar met 6 teams poule winnaar geworden. Hier zijn wij best trots op, en een geweldig resultaat.

    

    

    

Na deze formaliteit was er een BBQ, die zich met live muziek er bij heerlijk liet smaken.

Als laatste nog een suggestie, de clubweek is geslaagd en voorbij, maar de volgende leuke evenementen staan er al weer aan te komen.

Log in ,en schrijf in, daar zult u geen spijt van krijgen !!

 

Zoiets gebeurd alleen in Dordrecht.

Onze Merwelander Rien Schippers presteert het om op donderdag 12 juli een hole in 1 op hole 13 te slaan, en op zaterdag 14 juli weer een hole in 1 te scoren, maar nu op hole 17.

Rien een prestatie om trots op te zijn, en van harte gefeliciteerd.

 

Er komen ook weer andere tijden.

Tijdens de laatste ALV werd er gevraagd  om aandacht te schenken aan de trapjes op de Teeboxen.  Op dit moment geen last van natuurlijk, maar in nattere perioden kan het erg glad en gevaarlijk worden. Wij zijn op onze wenken bediend. Crayestein bedankt.

matten bij trappen

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl