golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 23-04-2018

Na lang wachten, want de 1e keer waren we namelijk gastvrouw, mochten we zondag eindelijk aan de bak.

We vertrokken naar golfclub Cromstrijen bij Numansdorp, onze tegenstander van vandaag was de Wouwse Plantage.

Na de ochtend ronde was de stand 4-2 in ons voordeel.

Onze nieuwkomer Monique was zo zenuwachtig dat ze de hele ochtend trillende handen had, maar ze stond haar mannetje en speelde een prima partij.

De middag begon met regen niet zo leuk en gelukkig was het maar van korte duur, we hadden nog 6 punten nodig voor een overwinning en dat is goed gelukt.

Kim en Liesbeth haalden de eerste 4 punten al snel binnen. Bij Tiny duurde het iets langer, maar op hole 16 waren de benodigde 6 punten binnen, Irma had haar dag niet en verloor helaas. Stephanie had het moeilijk en stond 4 down, maar zoals een echte Kuijsters betaamd gaf ze niet zo makkelijk op en kwam terug naar A/S. Helaas verloor ze op 18. Monique was ook in de middag goed bezig, nog steeds erg nerveus, maar onder toeziend oog van onze supporters won zij haar partij op 17 met 2 up.

Uitslag 12-6 op naar de Wouwse Plantage waar we tegen Broekpolder spelen.

Ook willen wij natuurlijk onze supporters hartelijk danken die ons kwamen aanmoedigen, t.w. Harry en Marianne van der Vossen, Nellie de Koning, Evelyn Andhyiswara, Martin Groeneweg, Piet Verbree en Piet Heukelum.

Dames 1 - zondag 27 holes - 15 april 2018

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl