golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 07-03-2018

Aan alle Heren senioren

Hoewel we op woensdag steeds meer spelers mogen verwelkomen (afgelopen woensdag 21 februari zomaar 39 deelnemers), blijven we als Heren Senioren Commissie streven om nog meer spelers te activeren.

Er zijn zoveel senioren die slechts spelen met hun eigen vrienden. Natuurlijk is dat leuk, maar leuker is om ook op woensdag bij de senioren te komen spelen. Het heeft alleen maar voordelen: je handicap wordt bijgehouden en is daarmee actueel, je speelt iedere week met een ander en daarmee krijg je er zomaar vrienden bij, je bent verzekerd van een goede starttijd en je speelt ook nog eens voor de weekprijzen! Aan het eind van ieder seizoen mag je ook nog een vorkje meeprikken bij de seizoensafsluiting.

Onze commissie heeft besloten om juist die spelers te benaderen, die helaas nog niet op woensdag met de senioren meedoen.  Het fabeltje dat er alleen maar “ouwe knarren” meedoen is echt niet meer van deze tijd. Ook hebben we een beroep gedaan op onze wekelijkse spelers actief anderen te benaderen.

Maar ….we weten ook dat veel spelers liever geen of weinig kaarten willen lopen. Dat is helemaal geen bezwaar. Vanaf 1 april mag je aangeven bij je aanmelding voor de woensdagwedstrijd of je wel of geen kaart wilt lopen. Je doet dan niet mee met de wedstrijd, maar je hebt natuurlijk wel een goede starttijd ( In de zomer tussen 09.30 uur en 12.00 uur). Om de kosten voor de HSC enigszins te drukken mag je 3 euro storten in de seniorenkas.  Leuker kunnen we het niet maken.

Onze commissie hoopt echt op een uitbreiding van senioren!

Ik hoop jullie allen op enig moment te begroeten op de baan.

Namens de Heren Senioren Commissie,

 

Frank van Welzenis
voorzitter

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl