golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 29-01-2018

Onze Nieuwjaarsbijeenkomst op zondag 7 januari 2018.

Afgelopen zondag was er weer de inmiddels traditionele Nieuwjaarsreceptie, welke in een ongedwongen prettige sfeer plaats vond in ons clubhuis. Een warme ontvangst op deze frisse zondag met een glas “ bubbels “ namens Crayestein viel een ieder ten deel.

Over en weer worden de nieuwjaarswensen uitgewisseld ,en doet onze voorzitter zijn gebruikelijke Nieuwjaars rede . Er wordt kort stilgestaan bij wat er in 2017 heeft plaats gevonden, sommige projecten zijn er dit jaar niet gelukt, en andere beleidsstukken slagen wel. Zo werkt dit meestal in een vereniging.

Wat onder andere  wel is gelukt in 2017 is , dat onze vereniging van de Koninklijke NGF de status Committed to Senioren heeft gekregen . Hiervoor is geweldig werk geleverd door onze secretaris Marianne de Jong, terzijde gestaan door Andre Rongen. Dit resulteerde voor Andre dat hij tot Merwelander 2017 werd benoemd. Dank Andre en gefeliciteerd.

Onze voorzitter memoreerde dat er ook beleid kan worden gerealiseerd door de leden, als zij de Algemene Leden Vergadering bezoeken, en meedenken of adviseren in het te bepalen beleid. De golfverenigingen ondergaan deze tijd vele veranderingen, en dat vereist aanpassingen, en daar wil en moet onze vereniging graag aan mee doen.

De Stichting Handicart kan ook deze keer weer op een cheque van de Merwelanden rekenen. De uitgifte van Q-kaarten loopt om de bekende redenen terug, maar wij vertrouwen er op dat de Stichting onze inspanning toch waardeert.

Wij hopen ook in 2018 weer op een goede en sportieve manier samen te mogen werken met de Expl. Mij. Crayestein.

Als afsluiting krijgen alle aanwezigen een mooi, zonnig en goed golfjaar 2018 toegewenst.

Een ander punt op deze bijeenkomst is het uitreiken van de prijzen aan onze golfers die in 2017 goed hebben gepresteerd.

Clubkampioen 2017 bij de Heren is Jordy Kuijsters geworden.

De Order of Merit Award is dit jaar bij de Heren ook voor Jordy Kuijsters.

Clubkampioen 2017 bij de Dames is Denise van Raalte.

De Order of Merit Award bij de Dames gaat dit jaar naar Liesbeth Groeneweg.

De Maandbeker winnaars 2017 zijn Bart van Slooten, Monique Vermeulen en Tim van Broekhoven.

Het moet een uitdaging zijn voor alle Merwelanders om volgend golfjaar ook genoemd te worden in dit prijzen festijn. Dit kan alleen als u mee speelt met de Merwelanden wedstrijden.

Een goed voornemen voor 2018 is : Schrijf in en doe in 2018 mee !!

Met een hapje en een drankje werd deze receptie gezellig beëindigd.

Het Bestuur.

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl