golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 09-12-2015

In Memoriam

Cees van den Heuvel

12-05-1943         06-12-2015

Maandagmorgen j.l.. Herenochtend. Rumoer, ontsteltenis en onbegrip. Bekend is geworden, dat Cees van den Heuvel plotseling is overleden door hartfalen. 73 jaar oud. Niet te oud om in mei  j.l. nog het commissievoorzitterschap van de handicap-en regelcommissie over te nemen van zijn voorganger Donald Tegelaar. Niet te oud  om  in dit najaar samen met zijn commissielid Han Hofstede het toch wel zware NGF examen regelcommissaris succesvol  af te ronden. Ook nog niet te oud om zijn maatjes van de maandagmiddaggolf te blijven koesteren en te vertroetelen. Voor hen de speel tijden op maandag te regelen, en daarnaast ook de organisatie van de jaarlijkse golfreis naar eerst Friesland en later naar Zuid-Limburg en België op zich te nemen. En het mag gezegd worden: als Cees  iets regelde, regelde hij  dat zeer  punctueel, en liet weinig of niets aan het toeval over.

Het golfen was voor Cees één  grote passie. Nog vorige week woensdag was hij aan het oefenen , chippen en putten. Hij genoot, het ging goed.  Zijn opmerking: jammer, dat nu(bijna donker) maar zo weinig mensen zien hoe goed het gaat. Cees was  altijd bezig met zijn golf, en hij genoot er daarnaast van om anderen te helpen om beter te gaan golfen. Hij  heeft heel wat beginnende golfers begeleid, “geholpen” om, baanpermissie te verkrijgen, hij  is  voor velen een meester geweest, maar wel een meester, die ervan genoot dat  zijn “leerlingen” beter gingen spelen dan hijzelf. Cees zat,  zeg maar vanuit die roeping, ook in de commissie nieuwe leden. Hij sprak nieuwelingen aan, bood hen aan om met ze te spelen en wegwijs te maken binnen de vereniging. Zijn visie en goede ideeën werden dan ook in deze commissie zeer gewaardeerd, hij was  een heerlijk persoon om mee samen te werken.

Ook in zijn privé leven hielp hij mensen. De oudere eenzame mens, als buddy van een hoogbejaarde oudere dame, om haar wat vertier te brengen, en haar verhalen met alle geduld aan te horen.

Cees deed, wat hij moest doen, afgewogen, niet meer en niet minder dan nodig was, altijd met de interesse en de wil om het zo goed mogelijk te doen.

Zijn hele levensstijl was er één van respect voor anderen, voor de mens. Hij had veel  interesse voor boeken, leerzame TV-programma’s en natuurlijk zijn golfspel. Een levenskunstenaar, die eens prominent op de voorzijde van de krant stond ter gelegenheid van de boekenmarkt al  lezende in een boek  over het Jodendom. Om Cees verder te typeren? Uniek, analyserend, gevat en humoristisch zijn dan de steekwoorden. Moppentapper, en charmeur , in de goede zin van het woord.

Alle geledingen van de G.C. de Merwrelanden zullen hem blijvend herinneren. En dat is een groot goed.

Namens ons allen, Niek Drieënhuizen, voorzitter.

Dit In Memoriam, is mede tot stand gekomen door bijdragen van Ad Fraanje, Ad de Geus, Donald Tegelaar, Onno Krips en Rien Schipper

De afscheidsplechtigheid zal vrijdag a.s. plaats vinden op de Essenhof, te Dordrecht, Biesboschzaal   om 17.00 uur

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl