golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 07-04-2017

In memoriam van golfvriend Arie Euser

Op zaterdag 1 april overleed plotseling ons seniorlid Arie Euser. De woensdag senioren en vele anderen hebben geschokt gereageerd op dit bericht.

Arie was op woensdag bijna altijd aanwezig om op een sportieve en gezellige wijze zijn wedstrijdje mee te spelen. Met zijn mede- captain Ad van Zanten was hij de grote kracht achter de Klaverblad wedstrijden. Hij hechtte sterk aan een sportief verloop van de wedstrijd, maar het winnen van de wedstrijd stond natuurlijk wel voorop.

Arie was een altijd positief denkende man, waarbij hij veel waardering had voor de vrijwilligers binnen onze club. Twee weken geleden speelde ik nog met hem en vroeg hem waarom hij nooit tijdens zijn 16 jarig verblijf in de Verenigde Staten was gaan golfen. Daar heb ik nu nog spijt van, zei hij. In 2001 ben ik hier begonnen en heb er veel plezier aan.

Arie had wel wat weg van Ollie B. Bommel, een “heer van stand “met af en toe een sigaartje, zeker op de momenten, dat het erg gezellig was.

In Arie verliezen we een zeer prettige golfvriend, die we erg gaan missen.

 

Frank van Welzenis

Voorzitter Heren Senioren Commissie

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl