golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 17-01-2017

CONTIBUTIE 2017

In tegenstelling tot de geldigheid van de jaarkaart van Crayestein (april t/m maart) loopt ons verenigingsjaar van januari t/m december. Een dezer dagen zijn of worden dan ook weer de facturen voor de jaarcontributie van onze golfclub verstuurd via email. In die mail staat een link waarmee u de factuur opent (en hem eventueel kunt bewaren of printen).

De facturen worden gestuurd vanuit een NO REPLY email adres. Het kan gebeuren dat zo’n email bij uw provider als SPAM gezien wordt. Vooral @gmail en @hotmail adressen hebben hier last van. Wilt u zo vriendelijk zijn uw email op SPAM te controleren op 12 en/of 16 januari 2016. Mocht u eind volgende week nog steeds geen email met de factuur voor 2017 ontvangen hebben, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit te laten weten aan het secretariaat via secretariaat@gcmerwelanden.nl zodat we naar een oplossing kunnen zoeken.

We vragen u de betaling binnen een redelijke termijn (30 dagen) te laten plaatsvinden. Ook het afgelopen jaar heeft het secretariaat weer veel tijd en energie moeten steken in het sturen van herinneringen en zelfs enkele aanmaningen. Dat is jammer, vervelend en zonde van de tijd die ook veel nuttiger besteed kan worden. We hebben dan ook helaas moeten besluiten om dit jaar wat harder de hand te houden aan de consequenties voor leden die niet tijdig betalen.

Wanneer u per automatische incasso betaalt staat dat op de factuur. Daarop staat dan ook de datum dat geïncasseerd wordt (op of rond 1 februari). Het enige dat u dan hoeft te doen is zorgen voor voldoende saldo.

Om ook de ledenadministratie zo up-to-date mogelijk te houden, vragen wij u tevens - indien er in de afgelopen tijd iets gewijzigd is en u er niet aan gedacht heeft dit door te geven - uw eventueel gewijzigde email adres en/of NAW gegevens door te geven aan het secretariaat.

GESLAAGD.

Onze vereniging kan de volgende Merwelander al weer feliciteren.
Kim Kuijsters heeft ook het REGELCOMMISSARIS 2 certificaat ontvangen. Dus ook mag zich nu Clubreferee noemen.
Gefeliciteerd Kim.
Namens het Bestuur,
Marianne de Jong- Nodelijk.

De Automatiserings-Commissie.

Het is ons een genoegen u te kunnen meldendat Hans Kramer zich beschikbaar stelt om in de Automatiserings –commissie plaats te nemen.
Hans van harte welkom.
Ab Burgerhout en Onno Krips. 

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl