golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 02-01-2023

De Nieuwjaarsbijeenkomst op zondag 8 januari.

Afgelopen zondag was er onze traditionele Nieuwjaarsreceptie van 16.00 uur tot 18.00 uur in het clubhuis.
Het was een zeer geanimeerde bijeenkomst, welke in een goede en warme sfeer heeft plaats gevonden.
Tijdens deze receptie worden altijd de gebruikelijke prijzen uitgereikt, en houdt onze voorzitter zijn nieuwjaarsrede.
Voor de leden, die niet aanwezig konden zijn plaatsen wij in deze nieuwsbrief de speech van onze voorzitter.
Wij willen u ook de namen van onze beste speelsters en spelers niet onthouden, die in 2016 hun golfprestatie met een award beloond hebben gekregen.

Waarde Merwelanders

Allereerst een mooi energievol gezond en succesvol 2017 toegewenst namens het voltallige bestuur.
Een bestuur waar ik bijzonder trots op ben en waardoor ik mij gesteund voel in alle zaken die ik als bestuurder voor uw vereniging mag doen.
Daarnaast wil ik alle leden danken voor het vertrouwen dat wij in het afgelopen jaar van u hebben mogen ervaren.
We hebben een prachtige vereniging met heel veel leden die zich dagelijks inzetten binnen de diverse commissies en daarbuiten en die hiervoor een groot compliment verdienen.
Wat we zien is dat veel golfverenigingen last hebben van teruglopende leden aantallen en dat het aan de verenigingen zelf is om een sfeer en omstandigheden te creëren die leden bind.
Waar we met elkaar voor moeten zorgen is dat een goede sfeer sportiviteit en fun met elkaar hand in hand gaan.
Laten we dit als motto laten gelden voor 2017, u mag van dit bestuur verlangen dat wij alles zullen doen in dienst van die gedachte.

Het is een goed gebruik om tijdens de nieuwjaar receptie een aantal uitreikingen te doen.
De order of merit en de maandbeker behoren daar toe.
Als voorzitter ben ik van mening dat de eer deze uit te reiken toekomt aan de mensen die zich binnen de commissies inzetten om dit jaarlijks tot een succes te maken , dus de order of merit zal worden uitgereikt door de voorzitter van de TC of zijn plaatsvervanger en de maand beker door de ABCD door haar voorzitter.
Maar dit gebeurt niet eerder dan nadat we de MERWELANDER VAN HET JAAR trofee hebben uitgereikt aan die persoon die zich heeft onderscheiden binnen de vereniging.

Als je als lid je jaren belangeloos heb ingezet voor deze vereniging en daarbij ook lastige problemen niet uit de weg ben gegaan.
Wanneer je dan ook een niet aflatende inzet heb laten zien door je aanwezigheid op vele evenementen en vooral op de dagen dat de diverse teams competitie speelden.
Wanneer je altijd voorop ging in alle zaken de vereniging aangaande dan verdient dit groot respect.
Maar wat ook respect afdwingt is dat je nadat je afscheid heb genomen van die taken je het vermogen heb om je niet meer te bemoeien met de zaken waar je altijd bij betrokken bent geweest.
Niek jij heb bewezen een goed voorzitter te zijn geweest maar daarbij heb je bewezen op je handen te kunnen blijven zitten ook al zal je soms gedacht hebben dat had ik anders gedaan.
En juist door die combinatie van zaken wil ik jou deze trofee overhandigen begeleid door een bos bloemen voor Paula en jou nogmaals danken voor wat je heb betekend. 

Een proost op Niek en op het jaar 2017 

En dan nu graag aandacht voor het uitreiken van de order of merit en de maandbeker Jeroen en Carla aan jullie het woord die beiden de awards overhandigden en hun feliciteerden

Maandbeker cat. A: Jeroen den Dubbelden
Maandbeker cat. B1: Patricia Zonneveld
Maandbeker cat. B2: Ruud Luijkx
order of merit dames: Liesbeth Groeneweg
order of merit heren: Bart van Slooten

Na deze formele happening werd de Nieuwjaars receptie nog met een hapje en drankje  beëindigd.

 

Wintermatchplay 2017

Ook in 2017 worden de wintermatchplay-wedstrijden weer gespeeld ter voorbereiding op de competitie, deze wedstrijden vinden plaats op de volgende datums:
14-1 en 15-1 28-1 en 29-1 11-2 en 12-2  4-3 en 5-3 18-3 en 19-3

Er zal gestart worden tussen 09.00 uur en 10.00 uur op zowel zaterdag als zondag.
Er wordt gespeeld in categorieën. De categorieën 1 en 2 spelen in 3- en 4-ballen , categorie 3 speelt in 2-ballen.
Er wordt in de poule tegen elkaar gespeeld dus iedere ronde speel je tegen alle spelers/ sters die ingedeeld staan in jouw poule.

Deze wedstrijden zijn tegelijkertijd een opmaat tot de clubkampioenschappen matchplay 2017, die dit jaar gespeeld gaan worden in categorieën, dus in iedere categorie is er in 2017 een kampioen.

Ben je niet ingeschreven maar mocht je toch de intentie hebben om clubkampioen te willen worden, dan is er altijd nog een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven, op een later tijdstip zullen wij in de nieuwsbrief hier wat uitvoeriger op terug komen.
Buiten het hier bovengenoemde willen wij iedereen nog even attenderen op de inlooplessen die ook in het nieuwe jaar weer gepland staan op 12/1, 26/1, 9/2, 23/2, 9/3, 16/3 en 23/3 2017 van 18.30 - 20.00uur.

Namens de TC en ABCD 

 

GESLAAGD.

Nadat Ken Lam vorig jaar zijn NGF Golfregelcommissaris 1 diploma heeft gehaald met een bovengemiddelde score kunnen wij u melden dat Ken  ook is geslaagd voor de cursus REGELCOMMISSARIS 2.
Hij heeft op dit examen een algemeen gemiddelde gescoord van 79,6 %.
Ken Lam mag zich nu Clubreferee noemen.
Gefeliciteerd Ken.

Namens het Bestuur
Marianne de Jong - Nodelijk

 

 

Winteractiviteiten in The Movies Dordrecht.

Er staat  voor 27 januari om 19.15 uur en op 12 februari om 14.30 uur de film “Seve” in bioscoop The Movies in Dordrecht op het programma. Deze film gaat over het leven van golf legende  Seve Ballesteros , een bekende golfer  waar u ongetwijfeld al veel over heeft gehoord en gelezen.

De Rotary Club Johan de Witt Ter Merwe heeft in nauwe samenwerking met Cinema The Movies  deze film in hun winter filmprogramma staan.
Alleen maar leuk dat zij ons hier op attent hebben gemaakt.
Interesse om deze film te zien ? Zie bijgaande digitale flyer en bestel uw kaarten  direct bij Cinema  The Movies  Nieuwstraat 60-62 in Dordrecht.

Wij denken de moeite waard om deze film gezien te hebben.

 

SGWN  INFORMATIE.

Crayestein en Golfclub De Merwelanden sluiten zich per 1 januari 2017 aan bij de SGWN. Dit staat voor Samenwerkende Golfclubs West Nederland.
Leden van golfclubs welke zijn aangesloten bij de SGWN spelen tegen sterk gereduceerde greenfee-tarieven op elkaars banen.

Alle belangrijke informatie omtrent banen en tarieven vindt u binnenkort op onze web-site.

 

De Stichting Handicart.

Het is onze gewoonte om tijdens de Nieuwjaarsreceptie de opbrengst voor de Stichting Handicart bekend te maken. Dit hebben wij deze keer niet gedaan, maar dat gaan we goedmaken door dit via de nieuwsbrief te melden.
In 2016 zijn er via de shop 2203 Qualifying kaarten uitgegeven. Dus er zal door de Expl. Mij. CrayesteinEuro 1101,50  overgemaakt worden naar de Stichting Handicart.

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl