golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 01-12-2016

Van uw voorzitter

Harrie v.d Vossen

Op 28 november was mijn eerste vuurdoop namelijk de ALV.

Wat mij daar in opviel was de prettige sfeer waar in de zaken die moesten worden besproken ook besproken zijn.

Uw bestuur heeft de mogelijkheid gehad om met u alle zaken te delen die naar de mening van uw bestuur kunnen bijdragen om de leden terugloop die ook landelijk wordt geconstateerd een halt toe te roepen c.q. om te zetten in leden winst.

Samen met onze baanexploitant gaan we aan de slag om zowel onze senioren ,onze jeugd, maar ook de startende golfer mogelijkheden te bieden die uitnodigen deze mooie sport te gaan of te blijven beoefenen.

Wat we hebben gemerkt is dat er steun en vertrouwen vanuit u als onze leden is en dat werkt voor uw bestuur stimulerend.

We zullen daarom ons uiterste best doen om de verwachtingen die we hebben uitgesproken waar te maken.

De opkomst op deze vergadering was mooi en het was fijn om te zien hoeveel leden betrokken zijn bij onze vereniging.

Laten we ook hier de stijgende lijn van deelnemers vast houden.

Namens het voltallige bestuur dank voor uw inbreng en vertrouwen.

Harrie van der Vossen

 

DE GCM 2017 Nieuwjaars receptie

Noteert u het alvast in de agenda !!!!

Wij zijn voornemens om onze Nieuwjaars receptie op zondag 8 januari 2017 vanaf 16.00 uur te houden. Zoals gebruikelijk natuurlijk in ons clubhuis aan de Baanhoekweg.
Wij gaan u ook nog uitnodigen via onze web-site, maar het kan alvast maar in uw agenda staan. Het nieuwe golfjaar wordt altijd gezellig opgestart met deze bijeenkomst.

U bent van harte welkom.
 

Competitie Spelers

De TC is in samenwerking met de ABCD commissie van plan om een vervolg te geven aan de vorig jaar gestarte winter-matchplay –wedstrijden.

Liefhebbers ,die hieraan mee willen doen, kunnen zich opgeven via hun team captain.

Het is de bedoeling dat er onderling gespeeld kan worden op zaterdag, maar ook gaan er wedstrijden ingedeeld worden op zondag .Laat uw team captain gelijk weten welke dag u het beste past.
Zijn er Merwelanders, die geen competitie spelen, maar wel ervaring op willen doen in het spelen van matchplay- wedstrijden, dan is hier de kans .

Geef u dan op via TC of ABCD commissie of per e-mail tc@gcmerwelanden.nl

 

DE NGF Competitie 2017

Voor het Heren Zondag 1 27 holes team kunnen wij nog wel 1 dan wel 2 spelers gebruiken en indelen. Heb je een HCP van 11- 25 en wil je gezellig en leuk competitie spelen met :

  • Sjoerd de Graaf
  • Ivar Steeman
  • Joop Vogel
  • Robert Goud 
  • Rene Vermeulen  ( Rene moet nog vrij vragen )
  • Robert Jan Schnebeli

Dan zijn er mogelijkheden en delen wij je graag in vanaf eind maart tot half mei 2017.
Aanmelden kan bij de TC commissie en competitie-coordinator Wim Goedhart.
Mail naar: info@wimgoedhart.nl

 

CRAYESTEIN EN DE GCM SLUITEN ZICH AAN BIJ DE SGWN

Vanaf 1 januari 2017 sluiten wij ons aan bij de SGWN, dit staat voor  Samenwerkende Golfclubs West-Nederland. Leden van een golfclub die zijn aangesloten bij de SGWN spelen tegen een sterk gereduceerd greenfee-tarief op elkaars golfbanen.

Wanneer u lid bent van de GCM en in het bezit bent van een jaarkaart kunt u dus op vertoon van uw 2017 NGF-pas genieten van een aantrekkelijke korting.

Van o.a. Heemskerk via Nieuwegein over Den Briel en Noordwijk kunt u in totaal op 17 golfbanen terecht in 2017. Binnenkort zullen wij in een duidelijk overzicht van alle banen en de geldende greenfee tarieven aan u bekend maken.

Er vinden op dit moment ook nog onderhandelingen plaats met golfclubs in Brabant. Heeft u suggesties en connecties bij Brabantse golfbanen? Laat het ons weten, alle hulp is meegenomen.

 

GOLF Training voor de Merwelanden Dames.


Dames van de Merwelanden wij ontvingen van Kim Kuijsters een bericht, waarin zij mededeelt dat zij de trainingen graag openstelt voor diegene die het leuk vinden om wat meer te leren en zelfs de ambitie hebben om over 2 jaar ook op zondag competitie  ( 1e of 2e team ) te spelen.

Misschien ben je pas bezig, maar ben je al helemaal enthousiast en wil je doorgroeien en ook voor onze GCM uitkomen tijdens de NGF competitie. Of golf je al langere tijd, maar wil je dan eens competitie gaan spelen. Dan is dit de mogelijkheid om daar mee te starten.

Tijdens deze trainingen zullen we zeker oefenen, maar ook circuitjes doen, testjes en regelkennis. Kortom alles komt aan bod !! Kosten ?? Helemaal niets, alleen de ballen die je gebruikt, en wellicht een versnapering na de training. Trainingen vinden plaats op donderdagavond en beginnen om 19.00 uur en eindigen 20.30 uur.

Lijkt het je wat , of wil je  wel eens weten hoe je  beter kunt gaan golfen en leuke trainingstips krijgen, je regelkennis wilt bijschaven, of meemaken hoe de huidige damesteams trainen. Je bent van harte welkom. Meld je aan in de shop , en geef ook aan wat je huidige handicap is.

De  eerstvolgende training start op donderdag 15-12-2016, en vervolgens gaat dit door op 12-01, 26-01, 09-02, 23-02,09-03 en 16-03. Gaarne om 18.50 uur aanwezig zijn.

Wie weet welke talenten er al lid zijn van onze mooie vereniging.!!!

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl