golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 18-11-2015

Van uw voorzitter

Via allerlei kanalen hebben wij u op de hoogte gesteld van de gezondheidstoestand van Peter van de Ven. Peter speelt in de vereniging een zeer belangrijke rol als het gaat om communicatieve  activiteiten.

De bestuurlijke nieuwsbrief is daar het meest in het oog springende voorbeeld van. Onno Krips, als bestuursvertegenwoordiger verantwoordelijk voor de communicatie binnen onze vereniging heeft een voorlopige oplossing gevonden, waardoor we u nog steeds optimaal kunnen bedienen over alle nieuws en weetjes binnen de club.

Wij wensen namens alle geledingen binnen onze vereniging Peter alle goede herstel toe, hetgeen makkelijk is gezegd, daar hij er voor moet gaan knokken.

Alle commissievoorzitters hebben een mailtje ontvangen om hen attent te maken op blad Golf.nl nr.34. Ligt in de hal en kan gratis worden meegnomen. Attent gemaakt omdat er (ook dit keer weer) wetenswaardigheden te vinden zijn over bijv. groepstrainingen en de spin-off effecten naar een vereniging (bldz.12 t/m 16) en komende veranderingen vwb.de handicap registratie (bldz.29). Dus aan te bevelen. Dit soort informatie van buiten onze vereniging past uitstekend in onze overwegingen: aanzet tot nieuw beleid zoals op de komende ALV zal worden gepresenteerd.

De uitnodiging en agenda voor deze Algemene Leden Vergadering van 30 november a.s. is inmiddels in uw bezit. Onderliggende stukken staan op de site, inloggen en dan onder leden en vervolgens bestuursmededelingen.

Onder agendapunt bestuursmededelingen zal wat statistisch materiaal gepresenteerd worden(ook al op de site te zien)  over de deelname van de leden aan al onze verenigingsactiviteiten jaar 2015. Interessant, ja zeker. Voor het verzamelen en verwerken hebben Coert Busio en Ab Burgerhout zich sterk gemaakt, waarvoor onze dank.

Uw aanwezigheid op deze vergadering wordt uiteraard zeer op prijs gesteld.

Ten slotte wil ik uw attent maken op de onze Nieuwjaarsbijeenkomst 2016, die gehouden zal worden op:

Zondag 3 januari 2016

Vanaf 17.00 uur

 

Niek Drieënhuizen, voorzitter

 

Mededeling:

Adres Peter: Crabbehof, kamer 30, bezoekuren 11.00-12.30 en 14.30-21.00 uur

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl