golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 24-10-2016

In Memoriam Piet Walter.

 

 “Er is een Rotterdammer dood gegaan.”

Ja onze, inmiddels al vele jaren Schoonhovenaar, Piet Walter is niet meer. Hij is op dinsdag 18 oktober, eigenlijk toch wel heel onverwachts overleden. Het ziekteproces is erg snel gegaan , en onze vrolijke Piet had geen enkele kans om dit te overwinnen.

In zijn hele leven, hij is bijna 80 jaar geworden, heeft Piet een sport bedreven, en de laatste 20  jaar was dat de golfsport. Ook als lid van Golfclub De Merwelanden deed hij samen met zijn vrouw To op vrijdag en zondag zijn golfrondje. Ook werd er vaak meegedaan aan de wedstrijden in spelvorm van onze club. Dan wist iedereen zo’n dag dat To, maar vooral Piet er ook waren. Niet alleen de golfspelers, maar ook de kok van het restaurant en het barpersoneel. Piet was letterlijk en figuurlijk overal aanwezig . 

De andere dagen nog altijd bezig, ondanks zijn leeftijd, met zijn Administratiekantoor Zuid Holland gevestigd in Schoonhoven. Onze Piet was een gedreven persoonlijkheid, een sociaal erg betrokken persoon, die zijn mening altijd wel liet gelden, een geweldige man. Hij heeft voor vele sportverenigingen de penningen beheerd, waar indertijd de Koningin hem heeft onderscheiden met een lintje.

To en Piet hebben 3 kinderen, en 10 kleinkinderen, die moeder en oma zeker zullen steunen, na dit toch wel onverwachte snelle verlies.

Afgelopen zaterdag 22 oktober werd Piet onder grote belangstelling in IJsselhof te Gouda gecremeerd. Daarna werd er in Hotel Belvedere te Schoonhoven een versnapering op het leven van Piet gedronken, onder het mom van  “Treur niet om mijn dood, maar vier het leven”.

Onno Krips.

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl