golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 11-10-2016

In memoriam - Paul Opstal

Veel Merwelanders hebben Paul in het verleden regelmatig op de oefenfaciliteiten van Crayestein kunnen zien als hij bezig was zijn golfspel te verbeteren. Met velen van u heeft hij de baan gelopen tijdens wedstrijden of zomaar voor de gezelligheid. Paul was een gepassioneerde golfspeler die veel tijd stak in zijn geliefde sport. Regelmatig samen met zijn vrouw Carolien en zondagmorgens met zijn golfvrienden “De Gozers”. Hij liep ook vaak na het werk nog even negen holes.
Ikzelf heb vaak met Paul op Crayestein en andere banen gespeeld waarbij hij, indien mogelijk, een qualifying kaart liep omdat hij zijn Hcp wilde waarmaken en/of verbeteren.
Naast golfer was Paul een fervent catamaran zeiler en bovengemiddeld snowboarder en heeft in het verleden aan motorraces meegedaan en de duiksport bedreven, wat zijn voorliefde voor spectaculaire sporten onderstreept.
Helaas heeft hij de strijd met zijn ziekte verloren en zijn laatste wedstrijd gespeeld.
Tijdens een bijzondere dienst, waarbij familie, vrienden, collega’s en bekenden afscheid hebben genomen van Paul, werd nog eens benadrukt dat hij blijft voortbestaan in onze herinneringen.

Hans Scheers

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl