golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 19-09-2016

GC DE MERWELANDEN ORGANISEERT WEER 
WINTERLESSEN IN 2016/2017.

Even als voorgaande jaren hebben de pro’s zich ook dit jaar weer bereid getoond om onze leden, in groepjes van drie, les te geven tijdens de ‘winterstop’. De uitnodiging om in te schrijven voor de winterlessen heeft u reeds per email ontvangen en de eerste inschrijvingen zijn ook al binnen.

Voorafgaande aan de winterlessen geeft Sjoerd de Graaff, Fysio- en manueeltherapeut te Papendrecht, een uurtje fysical en mental training aan de leden die de winterlessen volgen.
Deze sessies zijn te volgen op  dinsdagmiddag 4 oktober 2016 en vrijdagmiddag 7 oktober 2016. Beide middagen geeft Sjoerd drie cursussen, telkens van een uur.

De tijden zijn 12.30-13.30 uur, 13.30-14.30 uur en van 14.30-15.30 uur. Deze cursus wordt u aangeboden door uw bestuur. U kunt zich éénmalig inschrijven voor deze training via een inschrijflijst in de hal van het clubhuis.

Wij wensen u een fijne lessen.

 

Sjoerd de Graaff
 

Ik stel me graag even aan u voor. Mijn naam is Sjoerd de Graaff. Ik ben fysio- en manueel therapeut en eigenaar van Fysio Papendrecht sinds 1990. Tevens heb ik mij gespecialiseerd als PGA Golf Fysiotherapeut en ben ik Mindfulness- en Communicatietrainer. Deze specialisaties heb ik gedaan vanuit mijn passie voor golfen én persoonlijke ontwikkeling. Mijn visie is : "Golf daagt je uit, zowel fysiek als mentaal. Hoe beter in je lijf, des te beter je gaat golfen!".

 

Specifieke golffitness geef ik bij Sport- en Preventiecentrum FitVision in Papendrecht. Ik werk dan met het trainingsdoel: 
'Het creëren van een optimale fysieke en mentale conditie om een ontspannen en stabiele golfswing te verkrijgen.'
Dit doe ik in samenwerking met de golfpro die uw golfswing qua techniek kent. En de NGF commited to senioren.

Wat typeert mij als coach/trainer?

  • Ik heb fysiotherapeutische en psychische kwaliteiten gecombineerd met de golfswing. 
  • Ik daag je uit om de diepte in te gaan; bij mij geen 'trucjes' op gedragsniveau.
  • Ik geloof in recht door zee.
  • Ik mix enthousiasme en humor met het golfspel.
  • Ik maak persoonlijke ontwikkeling leuk, eenvoudig en inspirerend.
  • Geen geleuter, maar concrete actie en oefenen.

Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan met Commited to senioren en aan de slag te gaan met warming up en mentale tips.

 

WINTERLESSEN IN 2016/2017
 
 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl