golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 05-09-2016

 

Topgolf en fun op het KLM Open

Kom naar het KLM Open 2016 (8-11 september) op The Dutch voor topgolf en fun. Wie online een ticket bestelt, krijgt een gratis mini-radio (twv 10 euro) cadeau.

Voor veel Nederlandse golfliefhebbers is het KLM Open een jaarlijks hoogtepunt op de kalender. Vier dagen topgolf in eigen land, op een prachtige baan, met een sterk deelnemersveld en een Nederlandse kanshebber op de titel.

Thuisfavoriet Joost Luiten gaat op The Dutch voor zijn tweede KLM Open-zege. Hij neemt het op tegen onder anderen titelverdediger Thomas Pieters en Nicolas Colsaerts. De twee Belgen kunnen in het KLM Open luide aanmoedigingen verwachten van Belgische golffans, die de grens oversteken om hun topspelers te steunen.

Andere mooie namen op de deelnemerslijst zijn Chris Wood, Andy Sullivan, Byeong Hun An en Bernd Wiesberger, vier spelers die recentelijk succes boekten op de European Tour.

Beat the Pro

Een bezoek aan het KLM Open is daarmee veel meer dan golf kijken alleen. In 2016 komen topsport en topbeleving meer dan ooit samen met activiteiten voor alle leeftijden, foodtrucks en spectaculaire side events zoals het RAAK! Funpark en trickshows.

Het KLM Open heeft dit jaar bovendien een bijzondere primeur. Voor het eerst mogen amateurs op één hole meedoen met de pro’s. Bezoekers van het toernooi met een handicap van 24 of beter, maken kans op deelname aan Beat The Pro. Op de donderdag en de zaterdag van het toernooi slaat bij elke flight na de professionals één amateur af. De amateurs die hun bal dichter bij de hole slaan dan de pro’s vallen in de prijzen.

Beat The Pro vindt plaats op hole 14 van The Dutch. Speciaal voor het KLM Open wordt deze par 3 omgebouwd tot een stadion hole. Met de tribunes die de hole omringen, dj’s en Beat the Pro wordt op hole 14 een unieke sfeer gecreëerd.

Tickets

Tickets voor het KLM Open 2016 zijn nu te bestellen via klmopen.nl. Iedereen die online een ticket voor het KLM Open koopt, krijgt een radio (twv. 10 euro) cadeau. Hiermee luister je tijdens het KLM Open naar Ziggo Sport KLM Open radio met live-verslag vanuit de baan, leaderboard updates en interviews met topspelers.

Jeugd van 12 t/m 18 jaar krijgt 50% korting en jeugd 12 t/m 18 jaar met NGF-ledenpas betaalt 5 euro per dag. Voor alle jeugd tot en met 11 jaar en leden van RAAK! is entree gratis.

Tickets voor het KLM Open zijn te bestellen via klmopen.nl

 

De GOLF.NL app

Afgelopen maandag is dé golfapp van GOLF.NL gelanceerd die gratis kan worden gebruikt door alle golfers die bij de NGF zijn geregistreerd.

Met de app kan de golfer eenvoudig (qualifying) scorekaarten invullen en wordt de handicap direct aangepast.

Meer informatie ►

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl