golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 24-08-2016

Vacature Medewerker/ster Secretariaat

Golfclub de Merwelanden gaat vanwege de pensioengerechtigde leeftijd afscheid nemen van  Riet Visser, onze huidige Medewerkster Secretariaat.

Wij zijn daarom op zoek naar haar opvolger / ster, die per 1 november 2016 haar werkzaamheden gaat overnemen. Indien nodig zal Riet u daar dit jaar nog helpen overal de weg te vinden.
De wekelijkse bezigheden worden in 14 uren afgehandeld en zullen als zodanig beloond gaan worden. Deze werkuren kunnen in onderling overleg worden ingevuld.

We verwachten dat u zelfstandig en accuraat kunt werken en een flexibele actieve dienstverlenende instelling heeft. Enige inventiviteit komt in deze functie ook goed van pas. 
Tijdens de werkzaamheden bent u druk met Word, Excel en SQL / Proware.
Belangstelling? Wilt u Riet Visser opvolgen?
Stuur een e-mail naar secretariaat@gcmerwelanden.nl  , of bel  078- 6215171 en wij nemen contact  met u op.

Bestuur Golfclub de Merwelanden.

 

 

Jeroen stelt zich voor

Jeroen

Mij is gevraagd om mij voor te stellen aan de leden van Golfclub de Merwelanden, dit vind ik zelf erg lastig aangezien ik reeds 18 jaar lid ben van de Dordtse vereniging, waarbij veel mensen mij soms verwarren met het meubilair.

Mijn eerste herinnering aan golfclub de Merwelanden zijn de woensdagmiddag jeugdlessen, welke ik heb gevolgd vanaf 1998. Nou hoor ik u denken, ik ben toen op mijn 8ste begonnen met de jeugdlessen. Ik werd in deze periode vaak naar de golfbaan gesleept omdat mijn opa met pensioen was. Na en tijdens de vele lessen van Cees van den Berg heb ik een aantal jaren in de jeugdcompetitie gespeeld. Vandaag de dag ben ik 26 jaar en speel sinds 2007 in het 1ste herenteam welke uitkomt in de 1e klasse.  

Vanaf 2015 ben ik actief geworden binnen de Technische Commissie en vanaf de afgelopen algemene ledenvergadering, welke 2x per jaar plaatsvindt, benoemd tot bestuurslid. Naast het golfen, werk ik bij O2 Accountants in Dordrecht als assistent-accountant. 

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl