golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 01-08-2016

Wie is Coert?

Een goed gebruik binnen de vereniging is dat nieuwe bestuursleden zich in de nieuwsbrief voorstellen. Dus hierbij stel ik me aan jullie voor.

Ik ben bijna 50 jaar geleden geboren en opgegroeid in Dordrecht en heb in mijn jeugd veel gezwommen en gesurft en natuurlijk niet te vergeten ‘s avonds op een schoolplein in wielwijk gevoetbald. Dat waren ook zo’n beetje mijn interesses, dus school schoot er een beetje bij in. 

Na mijn diensttijd ben ik gaan werken bij de spoorwegen als monteur seinwezen. Na een aantal jaar kreeg ik toch de behoefte om te gaan studeren. Dit heb ik in de avonduren gedaan en uiteindelijk ben ik ook afgestudeerd in de informatica. Omdat ik het werken met computers leuk vond, ben ik via systeembeheerder uiteindelijk manager geworden.

Verder ben ik al meer dan 25 jaar getrouwd met Petra en hebben we twee kinderen: Enno van 17 en Selene die al weer 19 is.

Dan natuurlijk nog iets over mijn golfcarrière. 
Omdat ik ook een poosje consultant geweest ben, had ik met een paar collega’s bedacht dat het goed was als we konden golfen om zodoende wat te netwerken. We zijn toen wat aan het oefenen gegaan en hebben uiteindelijk onze GVB gehaald, maar er niets mee gedaan.
De grote verandering kwam in 2009 toen we op vakantie waren in Texel en Petra samen met de kinderen daar een proefles genomen hadden. Dat was ons zo goed bevallen dat we daarna als gezin zijn gaan lessen bij Allan Dick en ook lid zijn geworden van de vereniging. 
Daarna ging het snel. De kinderen gingen meedoen met de jeugd en wij zijn vaker met wedstrijden mee gaan doen. 

Ongeveer twee jaar geleden kreeg ik de vraag of ik ook in de ABCD-commissie mee kon helpen. Vanaf toen ben ik naast het golfen ook wat actiever geworden in de vereniging. Daarnaast is het ieder jaar weer leuk om een jaar te trainen met het team voor de competitie en mee te spelen met de verschillende wedstrijden.

 

 

Info battle of the cities woensdag 7 september 2016

Dames opgelet

Waren het de afgelopen twee jaren de golfridders, die hebben gestreden om hun nederzetting te vertegenwoordigen in “the battle of the cities”, 2016 zal een gedenkwaardig jaar worden. Een gedenkwaardig jaar omdat ook de jonkvrouwen (50+) kunnen gaan participeren in de gezamenlijke strijd om te laten zien welke gemeente de beste golfers binnen haar grenzen heeft.

Algemene info

  • Deelname open voor elk lid van 50 jaar en ouder, die bij onze vereniging staat geregistreerd.
  • Inschrijftermijn: 6 augustus t/m zaterdag 3 september 12.00 uur
  • Opgave:  per website of zuil of door middel van gebruikmaking van het aanmeldingsformulier, dat vanaf 6 augustus te vinden is in de brochurekast in de hal. Na invulling deponeren in brievenbus(hal).
  • Opgave per flight van 4 (m/v, dus geen mixed) of individueel. Komt een gemeente niet aan flights van 4 spelers/sters, dan kan/mag gebruik gemaakt worden van een gastspeler. De wedstrijdleiding kan op verzoek ook gasten toewijzen.
  • Inschrijfkosten € 10,00 p.p. voor 2 consumpties, happen en overheadkosten(wethouders etc.)
  • Wethouders van de deelnemende gemeenten spelen voorafgaand aan de shotgun een 18 holes (individuele)putwedstrijd, die mede bepalend is voor de einduitslag.

Spelvorm:

Shotgun.  3 beste scores per flight per hole.   Flight score wordt daarna naar een  individuele score teruggerekend. Dit vanwege de individuele wethoudersscore, waardoor een scoringsevenwicht ontstaat.

Namens de battlecommissie van de herensenioren

Frank van Welzenis, Jan van der Weijden en Niek Drieënhuizen

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl