golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 07-05-2024

NAAM NIEUWSBRIEF

Begin april hebben wij onze leden laten verzinnen op een pakkende naam voor onze nieuwsbrief. Er kwamen heel wat leuke namen naar voren, maar er kan er maar een de winnaar zijn en dat is Frans Barel; vanaf volgende week heet onze nieuwsbrief  “Merwelanden Inside”.
Frans, gefeliciteerd… je kunt je cadeaubon ophalen bij het secretariaat.
Voor de andere inzenders: bedankt voor jullie input.

 

WIE KOMT ONS BESTUUR VERSTERKEN?

Binnen het bestuur zoeken wij nog iemand die de communicatie onder zijn/haar hoede neemt.
Een heldere en effectieve communicatie is de smeerolie binnen iedere organisatie, dat geldt ook voor GC De Merwelanden. Het bestuurslid communicatie is het aanspreekpunt voor Anita op het gebied van o.a. nieuwsbrieven, intern- en extern e-mail verkeer, social media en de website. Ook organiseert hij/zij samen met Anita de bestuursevenementen, zoals de nieuwe leden wedstrijden en de commissiedagen.

Heb jij maximaal 2 uur per week de tijd om je in te zetten voor onze vereniging en wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met onze secretaris Marianne de Jong via  secretaris@gcmerwelanden.nl of 06-15047969.


MASTERCLASS “RONDOM DE GREEN” GROOT SUCCES

Afgelopen maand hebben wij de cursus “rondom de green” van Floris de Haas aangeboden voor de maand mei. Dit is een groot succes gebleken, want binnen een week was de cursus volgeboekt en de tevreden reacties van de deelnemers liegen er ook niet om. Wordt vervolgd…dus hou de nieuwsbrieven in de gaten!

 

ALGEMENE LEDENVERGADERING

Op maandag 3 juni vindt onze Algemene Ledenvergadering plaats om 20.00 uur in het clubhuis.
De uitnodiging volgt, maar noteer je deze datum alvast in je agenda?

 

WIE SLUIT ZICH AAN BIJ DEZE GEZELLIGE MANNEN?

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl