golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 23-05-2016

Uitslagen 18 - 19

 

 

Laatste verslag Dames senioren De Merwelanden 2    18 holes

 

Ons tweede competitiejaar zit erop. Ik denk dat we allemaal minder gespannen waren dan vorig jaar.   En dat heeft z’n vruchten afgeworpen. We zijn niet als laatste geëindigd, maar als een na laatste, dus er zit een stijgende lijn in, mede dankzij de lessen afgelopen winter van Henk. Dus dat belooft nog wat, ieder  jaar een treetje hoger!

Op 28 april speelden we op De Oosterhoutse tegen de Wouwse Plantage. We hebben die dag alle weertypen voorbij zien komen. Zo zijn we gestart in de stromende regen, alle regenkleding weer uit toen  de zon ging schijnen. Opgestroopte mouwen.  Vervolgens weer natte sneeuw, alles weer aan. Droog, waarna weer een fikse hagelbui. Ook is er nog een donderklap gehoord. Nadat iedereen binnen was, brak de zon door en is hij niet meer weggeweest.

Helaas verloren we deze wedstrijd met 17-19.

Op 12 mei speelden  we onze laatste wedstrijd op De Schoot tegen de gedoodverfde kampioenen De Oosterhoutse. Dit was weer een dag met een gouden randje, prachtig weer. Ook zag ik bij hole 1 toen we stonden te wachten  weer een “klein bruin, langharig teckeltje met een dikke staart” rennen. Die had mijn tegenstandster van De Turfvaert op 14 april gezien. Ik weet dat ik het soms niet goed zie, maar zag wel direct dat het een eekhoorn was. We hebben er hard om gelachen.

We hebben het de dames van De Oosterhoutse niet cadeau gedaan. Ieder teamlid heeft punten binnen gebracht, maar helaas verloren we met 16 – 20. Als je naar hun handicaps  kijkt, vinden we dat geen slechte prestatie.

De Oosterhoutse kreeg bloemen, de teams 2 en 3 een bal en wij kregen birdeys, oftewel een leuk vogeltje dat beweegt, op een stokje. Toch veel leuker dan een bal?

Namens ons team,

Pim Breet

 

 

Verslag 5e competitiedag, Dames senioren 1

Op deze stralende 12e mei, werden we officieel poule winnaar. We waren gastvrouw. Het is dan geweldig als het mooi weer is en alle gasten vol lof zijn over de baan. En terecht. Als je de baan vergelijkt met hoe hij er in maart bij lag, kan je het haast niet geloven: de fairways zijn mooi, de greens prachtig, verdwenen is al het tijdelijk water. En dan de bomen! Zoveel kleuren groen.

Op de foto zie je een deel van het team (Monique en Mirjam waren nog in het buitenland) met Niek Drieenhuizen, de voorzitter, die met ons  op het poulewinnaarschap toastte met een fles Prosecco. Van het bestuur kregen we bovendien allemaal nog een fles  Malbec, 2014 (medaille d’or 2015). Dank.

Leonie Zuijdveld

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl