golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 22-04-2024

Openingswedstrijd Jeugd GC Merwelanden zaterdag 20 april 2024

Zaterdag 20 april was het dan toch zover, de openingswedstrijd voor de jeugd van GC de Merwelanden. Na de voorbereiding konden we alleen nog maar duimen dat het weer een beetje mee zou zitten.

De start van de eerste flight was om 12.30 uur en ja hoor, het was droog en de zon liet zich zien. Er hebben 7 jeugdleden meegedaan met de wedstrijd. De indeling is gemaakt door te kijken naar de ervaring en vandaar is de tee gekozen. Vier jeugdleden hebben vanaf de rode tee gespeeld en voor de minder ervaren spelers is een speciale jeugdtee uitgezet. De afstanden varieerden van 100 tot 250 meter tot de vlag.

Om 12.00 uur heeft iedereen zich gemeld en daar gingen we dan. De leden van de jeugdcommissie hebben de spelers begeleid maar dat was niet het enige. Ook ouders, opa’s en oma’s hebben tijdens de wedstrijd meegelopen en het was een leuke gezellige sfeer.

Graag willen we Ap van der Mark bedanken voor de foto’s die hij tijdens deze dag gemaakt heeft, een selectie van de foto’s staat op de website bij de jeugd. Zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Na afloop hebben we nog een putwedstrijd gehouden over 5 holes, dat was zeker ook een spannende strijd. De uitslagen van deze dag zijn terug te vinden op de pagina van de jeugd op de website.

Na afloop zijn we natuurlijk niet gelijk naar huis gegaan, samen hebben we nog wat gedronken en frietjes gegeten. Niet te vergeten de bekendmaking van de resultaten van de wedstrijden. Iedereen is een winnaar deze dag en daarom krijgt ook ieder jeugdlid die deel heeft genomen een prijsje. Er was een aparte prijs voor de winnaar van de putwedstrijd.

De jeugdcommissie gaat aan de slag met het programma voor de rest van het jaar en zal dit op de website plaatsen. Denk hierbij aan wedstrijdjes, inlooptijden om op de baan te spelen en wellicht nog andere ideeën. Het is in ieder geval een heel mooie start van het jaar geworden.

Dank allemaal voor jullie deelname en aanwezigheid en graag tot de volgende keer.

Namens de Jeugdcommissie

Ineke Willemse (voorzitter Jeugdcommissie)

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl