golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 04-04-2024

 

HEREN 50+ MERWELANDEN 1

 


v.l.n.r. Dick Schalekamp, Harry van der Laan, Ben Kraa, Leon Moor, Rik Maaskant, Hendrik-Jan Peels
(Cock van As jr. staat niet op de foto)

Waarvoor dient een  weegschaal op de pan?

Nee, niet om de ingrediënten van éénpansgerecht exact af te wegen, maar om vorm te tonen voorafgaande aan de competitie en in het bijzonder van de Hoofdklasse teams in de 50+/27 holes competitie.

Het is namelijk traditie dat de 50+ landskampioenen de andere teams uitnodigen voor een wedstrijd ter voorbereiding op de competitie die start op 5 april.

Cock van As jr, Ben Kraa, Harry van der Laan, Rik Maaskant, Leon Moor, Hendrik-Jan Peels en Dick Schalekamp bewezen met een 3e plaats vorige week maandag op UGC de Pan dat zij de natte winter goed overleefd hebben.

En om de boel nog iets scherper te krijgen, werd vorige week ook nog voorgespeeld op respectievelijk de Noordwijkse en de Haagsche.

Komende vrijdag keren we weer terug op de Pan om het in ronde 1 op te nemen tegen de Haagsche.

Toegang tot deze absolute topbaan is gratis. Mocht u vrijdag verhinderd zijn, lees dan ons volgende verslag hoe het ons verging en waar en wanneer u een herkansing krijgt om ons te komen aanmoedigen wink.

Rik Maaskant
CaptainVAKANTIE SECRETARIAAT
In verband met vakantie is het secretariaat gesloten vanaf maandag 8 april tot en met zondag 28 april. Ingekomen e-mails zullen vanaf 29 april zo snel mogelijk beantwoord worden. Heb je een dringende vraag of opmerking? Neem dan contact op met Marianne de Jong via secretaris@gcmerwelanden.nl 

POSTBUS
Omdat wij bijna geen papieren post meer ontvangen, maken wij vanaf heden geen gebruik meer van onze Postbus 8003. Ons postadres is nu:
Golfclub De Merwelanden
Baanhoekweg 50,
3313 LP  DORDRECHT


 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl