golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 09-01-2024

VOORJAARSCOMPETITIE 2024 GOLFCLUB DE MERWELANDEN

Het nieuwe jaar is al weer begonnen en we gaan langzaam richting het voorjaar. U denkt natuurlijk nog aan de kou, regen en misschien sneeuw en ijs. Dat is ook zo, maar in gedachten willen we toch weer denken aan de zon en betere golfcondities. Nog even doorzetten en dan komt het toch echt in zicht, een aantal maanden voorbereiden en dan start de voorjaarscompetitie weer.

Als competitieteam ben je juist in deze periode bezig met de voorbereiding, werken aan de techniek en niet te vergeten teambuilding. Oude vertrouwde teams maar ook nieuwe teams doen mee in 2024 en het nieuwe jaar biedt nieuwe kansen.

Op de website van de vereniging wordt regelmatig een update doorgevoerd betreffende de informatie over de voorjaarscompetitie. Zo zijn bijvoorbeeld de indelingen bekend en weten de teams wie ze tegen gaan komen tijdens de wedstrijden.

De dagen dat we als teams gastheer/gastvrouw zijn staan vast, de starttijden moeten nog afgesproken worden. Zodra dit bekend is,  zal het ook op de website geplaatst worden.

Een poule bestaat meestal uit 5 maar soms ook uit 4 teams. Bij een indeling waar 5 teams deelnemen heeft het gastteam een dagje rust van het golfen en verzorgt de wedstrijddag. Echter bij een indeling waar 4 teams deelnemen speelt ook het gastteam mee in de wedstrijden. Twee teams van GC De Merwelanden heeft een poule waar de indeling bestaat uit 4 teams.

We vinden het belangrijk om meer te delen over wat er allemaal komt kijken bij de competitie, hieronder een kort overzicht wat is er zoal terug te vinden op de website. Misschien leuk om regelmatig eens te kijken. Er is een gedeelte van de website toegankelijk voor iedereen, ook personen van buiten de vereniging en een deel waar alleen leden toegang toe hebben.

Het openbare deel van de website bevat met name algemene informatie voor de teams die op onze baan competitie komen spelen. U kunt hierbij denken aan de handicaptabellen en informatie over voorspelen. Verder worden in de toekomst ook de data en tijden op dit deel geplaatst.

Op het ledendeel van de website is het volgende terug te vinden:

  • De indeling van de teams.
  • Verwijzing naar de website van de NGF, dit wordt met name interessant als de competitie begonnen is en we willen weten hoe de teams het gedaan hebben.
  • Verwijzingen naar de websites van de ‘tegenstanders’ van onze teams, hier kan belangrijke informatie opgezocht worden over de baan waar het team gaat spelen.
  • Een overzicht van onze teams met daarbij vermeld in welke poule gespeeld wordt, hoeveel holes er worden gespeeld en wie de captain is van het team.
  • Een overzicht waarin belangrijke regelverschillen staan tussen Matchplay en Strokeplay. Dit is voor iedereen interessant, zeker als je als golfer onderling Matchplay speelt.
  • Belangrijke aandachtspunten over de nieuwe golfregels voor Competitie. Deze aandachtspunten gelden uiteraard ook voor iedere andere golfer.

Voor alle leden van GC De Merwelanden een gelukkig, gezond en sportief 2024 gewenst. Tot ziens op de baan.
 Ineke Willemse 
Coördinator competitie GC De Merwelanden
                                                                                                     

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl