golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 03-05-2016

Competitie 2016

 

File in de baan!!

Het wedstrijdseizoen is weer begonnen en daardoor is het soms druk in de baan. Hierdoor hebben we soms ook weer last van file in de baan.
Nu horen we als wedstrijdleiding vaak dat de oplossing te vinden is in een Marshall in de baan of dat de wedstrijdleiding vaker straf moet uitdelen.
Volgens mij zijn we allemaal volwassen mensen en zitten we niet te wachten op de doorloop-politie. 
Wel willen we allemaal een lekker rondje lopen, dat kan door allemaal op de volgende punten te letten.

•    Zorg dat je altijd aansluiting hebt op je voorgaande flight.
•    Kan je niet meer scoren pak dan je bal op.
•    Spoor je flight genoten aan om aansluiting te houden.

Als we dat allemaal in de gaten houden dan gaat dat prima lukken.

Golf ze!!
Namens de ABCD Commissie,
Coert Busio.

 

Dames senioren 18 holes team 1

Op 21 april moesten we naar Princenbosch. Schitterend weer en een prachtige baan.
We speelden tegen de Peelse. Ook de Peelse had nog niets verloren. Deze keer moesten we met een invalster spelen , Margriet de Groot, omdat ik zelf niet mee kon spelen en   ben meegegaan in een rolstoel door dat ik een blessure had. We wisten dat het niet makkelijk zou zijn en ondanks de goede inzet hebben we helaas verloren met 26-10

28 april onze laatste wedstrijd we moesten spelen tegen Princenbosch.Het was even iets ander weer dan de week ervoor. In het begin viel het mee maar de 2de negen begon het te regenen, hagelen en een zeer koude wind. Deze keer hebben we weer gewonnen met 24-12. Dus 3 x gewonnen en  1 x verloren. Het blijft spannend tot 12 mei.Wint de Peelse dan worden we 2e we wachten af.

Heidy, Erna, Aty, Rieneke, Margriet, Hankie, Marianne en Hilda heel hartelijk bedankt voor jullie inzet. Het was zoals altijd weer een geweldige competitie. Jammer dat ik zelf maar 2 keer heb mee kunnen spelen maar ondanks dat heb ik genoten

Anne Marie van Helden

 

Verslag 4e competitiedag, Dames senioren 1

4e competitiedag, Dames senioren 1

28 April onze laatste speeldag. Op de mooie baan van De Haenen in Teteringen. Het werd een memorabele golfdag. We wisten eigenlijk wel dat we van De Dommel zouden winnen, maar dat het 16-2 zou worden en we alle singels zouden winnen, dat hadden we niet gedacht. De felicitaties, we zijn nu al poulewinnaar, volgen op 12 mei als we gastvrouw zijn. Maar daarmee ben ik er nog niet! Er viel een HOLE In ONE!! Op de 4e hole, een par 3 van 115 meter, met een wat verhoogde green: luid gejuich tijdens de singel van Else Verbeeten. Het gejuich kwam van Liesbeth, haar tegenstandster. Ik zat in de flight erachter en mijn flightgenote en ik holden naar de tee van 4. Toen ik Liesbeth feliciteerde bleek: niet zij, maar Else had de hole in one geslagen. Liesbeth ging uit haar dak omdat ze getuige was geweest! Het werd dus Else zoenen. Ook door Niek Drieënhuizen en zijn vrouw Paula (lid van ons team  maar jammergenoeg geblesseerd), die op het moment van het gejuich toevallig stonden te kijken bij Heleen, die in de flight er voor speelde. En later natuurlijk ook door het hele team en ook door de leden van het team van captain Trudy, dat ook op De Haenen speelde.

Op de foto Else en Liesbeth bij vlag die dus niet de hole uit is geweest.

Leonie Zuijdvel

 

Teamfoto poule winnaars na de 3e competitiedag

poule winnaar

 

De NGF 2016 competitie had dit jaar ook donkere momenten in Dordrecht!!!

De NGF 2016 competitie had dit jaar ook donkere momenten in Dordrecht!!!

 

Wij zijn op zoek

Wij willen als Golfclub De Merwelanden onze leden ook via de Sociale Media graag gaan benaderen. Wij zijn daarom op zoek naar een Merwelander die dit voor ons wil gaan opzetten en beheren.
Wie heeft er tijd en zin om onze leden via Facebook en Twitter op de hoogte te brengen van al onze wetenswaardigheden.

U kunt mij bereiken via o.krips@xs4all.nl

 

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl