golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 08-01-2024

Beste Merwelanders,

Het is weer zover: de kop is er af, 2024 is begonnen!
Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om jullie allemaal een gelukkig Nieuwjaar te wensen namens het hele bestuur.

Om te beginnen even aandacht voor de Nieuwjaarsbijeenkomst op 7 januari a.s. om 16.30 uur.

Hopelijk komen jullie met velen!
Een goede traditie is dat wij tijdens deze Nieuwjaarsbijeenkomst de prijzen uitreiken voor de Order of Merit en de Maandbeker!

Nog een felicitatie voor de Najaarscompetitie: er waren drie teams en zij zijn allen als eerste in de poule geëindigd. Een prestatie waar wij trots op mogen zijn. Proficiat.

Wij kijken terug op een bijzonder nat najaar met milde temperaturen. Ondanks dat laten velen zich niet weerhouden om toch gewoon lekker hun rondje te gaan doen.
Natuurlijk hebben jullie gemerkt dat er van alles gaande is op het parkeerterrein, het terras en in de baan.Nu nog rommelig, maar dat gaat vast allemaal mooi worden!

De voorjaarscompetitie start eind maart en dan gaan 7 teams hun best doen om de eer van de club hoog te houden.
De competitie is een leuke uitdaging waar het naast prestatie zeker ook om de gezelligheid gaat.
Hoe leuk zou het zijn als we voor 2025 meer teams kunnen verwelkomen.

Als bestuur gaan we ons best doen om leden te werven en te enthousiasmeren om mee te doen met wedstrijden. Want de golfsport is een leuke sport voor iedereen van jong tot oud. Zeg dat voort!

Bovendien hebben wij in de Algemene Ledenvergadering Cor Hoenders mogen verwelkomen in het bestuur. Hij zal medio 2024 Ton Lenoir opvolgen als penningmeester. Verder in deze nieuwsbrief zal hij zich voorstellen.

Uiteraard willen wij ook onze waardering uitspreken richting commissieleden, die zich onvermoeibaar hebben ingezet om ervoor te zorgen onze leden het zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Tot slot willen wij jullie eraan herinneren om altijd respect te hebben voor elkaar en onze prachtige golfbaan. Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat onze club een plek blijft waar iedereen zich welkom voelt en waar we met trots ons spel kunnen verbeteren.

Namens het bestuur van de Merwelanden wensen wij jullie komend jaar gezondheid en veel mooie golfmomenten toe.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur

Yolanda Bakkum
Voorzitter

 

COR HOENDERS

 

Mijn naam is Cor Hoenders, 73 jaar oud, vader van 3 kinderen en 4 kleinkinderen, twee heerlijke jongens en twee stoere meiden. Op  27 november ben ik door de ALV benoemd als bestuurslid met de bedoeling om vanaf 3 juni Ton Lenoir te gaan opvolgen als penningmeester.

Mijn kennismaking met de golfsport vond ongeveer 10 jaar geleden plaats toen één van mijn schoonzoons mij meenam naar Crayestein. Maar toen werkte ik nog en bovendien had ik een prachtige zeilboot, mijn grote passie, en bleef er dus weinig tijd over om te golfen.

In 2019 ben ik definitief gestopt met werken en vanaf januari 2020 speel ik op de maandagen en woensdagen met de heren en de herensenioren. Heerlijk is het spelen op die dagen, niet alleen vanwege het golfen, maar er is altijd ruimte voor leuke en soms ook voor serieuze gesprekken en vooral ook voor gezelligheid. Inmiddels heb ik me ook aangesloten bij een vrijdaggroepje en daarvoor geldt hetzelfde.

Het zakken van mijn handicap liep niet zo vlotjes en daarom heb ik vorig jaar de Next Step Cursus bij Cees van den Berg gevolgd, een aanrader.

Ik hoop door mijn bestuursfunctie een steentje bij te dragen om De Merwelanden een gezellige en leuke golfclub te laten blijven.

Met vriendelijke groet,

Cor Hoenders

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl