golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 22-12-2023


NIEUWJAARSBIJEENKOMST


Op zondag 7 januari vindt de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst plaats van 16.30 tot 19.00 uur in het clubhuis. Graag proosten we met jou op het nieuwe jaar. Tijdens de bijeenkomst zullen de gebruikelijke prijzen worden uitgereikt voor de beste speelster, beste speler en de order of merit  dames en heren. Het restaurant is vanaf 19.00 geopend dus als je na de Nieuwjaarsbijeenkomst een hapje wilt eten, is dit mogelijk (op basis van beschikbaarheid, vooraf reserveren gewenst via 078-6211039). Kom je ook?

 

WHATSAPP

Het bestuur en de commissies gaan de communicatie met jou als Merwelander verbeteren.

Daarom gaan wij gebruik maken van Whatsapp. Op deze manier kunnen wij jou directer bereiken. En kan je als je iets te vragen of melden wil het secretariaat aanspreken. Heel belangrijk is wel dat het onderstaande 06-nummer wel in jouw contacten staat, anders kunnen wij je niet bereiken.

Dus zet dit nummer zo snel mogelijk in jouw contacten/adresboek: 0642971221


ALGEMENE LEDENVERGADERING

Op 27 november jl. heeft de Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden waarvan de notulen vanaf begin januari te lezen zijn op de website via de kopjes Leden – Bestuursmededelingen -ALV 2023. Tijdens deze vergadering hebben wij Cor Hoenders mogen verwelkomen in ons bestuur. In een volgende nieuwsbrief zal hij zich voorstellen.CONTRIBUTIE 2024

Door de stijgende kosten van de laatste jaren zijn wij genoodzaakt om na 12 jaar nu toch echt een contributieverhoging in te voeren voor 2024. De nieuwe bedragen zijn als volgt:
Volledig lidmaatschap van €95,00 naar €105,00
Volledig lidmaatschap zonder deelname van € 135,00 naar € 145,00
Junior/jeugdleden van € 47,50 naar € 52,50
Leden met een andere homecourse betalen € 5,00 meer dan de voorgaande jaren
Leden die via de automatische incasso betalen, krijgen een korting van € 2,50 op de jaarcontributie. Wil je ook via de automatische incasso betalen? Geef dan voor 1 januari je bankrekeningnummer door aan Anita via secretariaat@gcmerwelanden.nl .
NIEUWE COMMISSIELEDEN


Wij zijn verheugd te kunnen melden dat  zich de afgelopen maanden weer nieuwe vrijwilligers hebben aangemeld voor een aantal commissies:
Technische Commissie; Rik Maaskant, André Goedhart en Peter Jan de Vin
Wedstrijdcommissie: René Vermeulen (voorzitter)
Herenseniorencommissie: Frank Schouten
Jeugdcommissie: Ineke Willemse (tevens coördinator NGF-competitie)WEDSTRIJDKALENDER

René Vermeulen is de afgelopen maanden als nieuwe voorzitter van de wedstrijdcommissie druk bezig geweest met de wedstrijdkalender voor 2024. De kalender staat vanaf volgende week donderdag in de zwarte kast in de hal van het clubhuis. Ook is hij te vinden op de website onder de kopjes Wedstrijdinfo – Wedstrijdcommissie.
Of zet hem gelijk in je agenda via de onderstaande link:

/mod/Upload01/_Files/2024-Wedstrijdagenda%20ICS.ics


MAGAZINE CRAYESTEIN GOLF/GOLFCLUB DE MERWELANDEN

Het nieuwe magazine is weer klaar en staat weer boordevol interessante artikelen.
Je kunt hem gratis ophalen in de golfshop.TOT SLOT

Het bestuur van Golfclub De Merwelanden wenst al haar leden hele fijne feestdagen toe en een gezond en sportief 2024!

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl