golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 12-10-2023

Voorjaarscompetitie 2024

Volgend jaar gaan we weer starten met de voorjaarscompetitie van de NGF. Om te weten hoeveel teams gaan deelnemen van onze vereniging willen we graag weten wie interesse heeft om competitie te gaan of te blijven spelen.

Op het secretariaat van de vereniging liggen de formulieren waar u als team of als individuele speler/speelster kunt aanmelden.

We zijn ons ervan bewust dat het secretariaat niet altijd open is maar hier is voor gekozen om de privacy van de leden te waarborgen.

Aanmelden kan ook via de mail bij Ineke Willemse, coördinator competitie en wel via het mailadres: competitie@gcmerwelanden.nl

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan de selectieteams van de vereniging dan verwijzen we u naar het beleidsplan van de TC Merwelanden dat vermeld staat op de website. U kunt voor vragen over het beleidsplan per mail contact met de TC opnemen via mailadres: tc@gcmerwelanden.nl

Op de website staat aanvullende informatie over de mogelijkheden wat betreft dagen en aantal holes. Een nieuw team begint in de laagste klasse en bij de 27/18 holes wordt dan gestart met 18 holes.

Ook is het mogelijk aan te melden voor 18 holes competitie.

Graag zien we uw aanmelding voor 1 november tegemoet, de teams moeten voor 6 november doorgegeven worden en dan is er nog tijd om alles op een rijtje te zetten.

Een team moet minimaal uit 6 spelers/speelsters bestaan. Geadviseerd wordt ook te denken aan een reserve voor als er iemand een keer uitvalt.

Als het team onvolledig is wordt het niet doorgegeven aan de NGF, dit om achteraf terugtrekken van een team te voorkomen.

Op donderdag bij de dames 50+ kunnen alleen dames deelnemen die 50+ zijn. Dames jonger dan 50+ kunnen helaas niet deelnemen aan deze teams. Als er vorig jaar dames onder de 50+ meegedaan hebben aan de competitie kan ik dispensatie aanvragen bij de NGF. Geldt dat voor uw team, laat me dat per mail weten dan kan ik dat aanvragen. 

Bent u geïnteresseerd als volledig team of individueel, meld u aan.

Individuele aanmeldingen worden bekeken maar we kunnen niet garanderen dat ook echt deel kunt gaan uitmaken van een team. Zoals hierboven al vermeld moet het team wel over voldoende spelers beschikken om deel te kunnen nemen.

Graag zien we uw aanmeldingen tegemoet.

Ineke Willemse

Coördinator Competitie

GC De Merwelanden

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl