golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 14-09-2023

NIEUWSBRIEF

 

GREENKEEPERSWEDSTRIJD
De jaarlijkse Greenkeepers-wedstrijd stond dit jaar gepland op 27 augustus. Helaas werd deze door de slechte weersomstandigheden op het laatste moment afgelast. Heel jammer natuurlijk, maar gelukkig krijgen we een herkansing op zondag 1 oktober. We hopen dat de weergoden ons dan wel goed gezind zijn!  Wacht u niet te lang met inschrijven voor deze wedstrijd? Want VOL = VOL.


GREENKEEPER RIZA DUZ

Zoals  u wellicht al gemerkt heeft, is greenkeeper Riza niet langer werkzaam voor Crayestein Golf. Hij vroeg ons om het onderstaand berichtje te plaatsen in deze nieuwsbrief:

Beste Leden van Merwelanden Golf,

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Met pijn in mijn hart moet ik jullie mededelen
dat ik niet meer werkzaam ben bij Crayestein Golf. Helaas was ik wegens omstandigheden genoodzaakt om met ingang van 31 augustus afscheid te nemen.
Mijn dank is eigenlijk niet in woorden uit te drukken, maar ik probeer het toch via dit berichtje. Ik zal jullie missen.

Met vriendelijke groet,
Riza Duz


Wij wensen Riza heel veel succes en geluk met zijn nieuwe baan.WINTERLESSEN
Ook dit jaar bieden wij weer de winterlessen aan voor onze leden, u heeft hier vorige week de uitnodiging voor ontvangen. U kunt de lessen volgen bij Jaimie, Ronnie of Rob;  Cees van den Berg is dit keer niet beschikbaar voor de winterlessen (uiteraard wel voor privé-lessen). U kunt zich inschrijven via de volgende link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckmt53Sfyc5CxLoN8OqT0oUvOWKk_tkpCZbd4PAmpEsCYS2Q/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&usp=mail_form_link

Wij hopen natuurlijk weer op een goede opkomst.


ENQUÊTE
Vorige maand hebben wij een enquête rondgestuurd onder onze leden. De respons hierop was goed.
De bevindingen en aandachtspunten zullen besproken worden binnen het bestuur en met de commissies, zodat we ermee aan de slag kunnen. We houden u op de hoogte hierover.


ADA EN FIGEN NAAR DE LANDELIJKE FINALE VOOR DE HANDICART TROFEE 2023

Op 7 september vond de regiofinale Zuid West voor de Handicart trofee 2023 plaats op Golfbaan de Turfvaert, waarbij onze vereniging vertegenwoordigd werd door Ada Tijssen en Figen Durlanik.
Met trots kunnen wij vermelden dat zij 3e zijn geworden op deze dag en daardoor zijn geplaatst voor de finale op 5 oktober. De finale vindt plaats op Golfclub Anderstein.

Ada en Figen, heel veel succes toegewenst!

NIEUWE COÖRDINATOR NGF COMPETITIE
Onlangs heeft Ineke Willemse laten weten dat zij onze nieuwe competitie-coördinator wil worden. Ineke heeft in het verleden al aardig wat ervaring hierin opgedaan, dus zij is een ware “aanwinst” voor de vereniging. Zij is ondertussen al druk bezig met de voorbereidingen voor 2024 en met zich inlezen over alle veranderingen die plaats gaan vinden binnen de competitie, waarover zij ons binnenkort gaat informeren. Wij wensen Ineke veel succes toe!


NAJAARSCOMPETITIE
De inschrijfperiode voor de Najaarscompetitie is gesloten, er hebben zich drie teams aangemeld.
Na 15 september zal de NGF de indeling gaan maken; zodra wij hier meer informatie over hebben, zullen wij de teams informeren. Ook kunt u op onze website informatie vinden over de Najaarscompetitie: /wedstrijdinfo/ngf-najaarscompetitie-2023.html
Voor vragen kunt u terecht bij Anita van het secretariaat.


AANKOMENDE WEDSTRIJDEN
Zondag 17 september: Vossenjacht
Zondag 1 oktober: Greenkeeperswedstrijd
Zaterdag 14 oktober: Nieuwe leden/vrije golfers wedstrijd


 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl