golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 08-08-2023

Beste golf(st)er,


REMINDER ENQUÊTE

Ruim drie weken geleden is de onderstaande mail met enquête verstuurd. Mocht u deze (anonieme) enquête nog niet hebben ingevuld, verzoeken wij u vriendelijk om dit alsnog te doen: uw mening is van belang!

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering van juni 2023 werd het voorstel gedaan om als vereniging een meerjarenplan op te stellen. Het bestuur ziet de waarde daarvan in en gaat daarmee aan de slag.

Als bestuur van Golfclub De Merwelanden  vinden wij het belangrijk om er voor alle leden te zijn en voor hen de juiste activiteiten te organiseren. Wij zien echter ook dat nu slechts een beperkte groep leden deelneemt aan de clubactiviteiten. 

Kennelijk is het een thema wat meer clubs bezighoudt. De NGF heeft een enquête ontwikkeld om te inventariseren welke behoeftes er binnen een vereniging leven. Voor De Merwelanden een logische 1e stap om invulling te geven aan het gewenste meerjarenplan. Bij het in kaart brengen van alle wensen krijgen wij ondersteuning van de NGF. Zij hebben hiermee ook al ervaring opgedaan bij diverse golfclubs.

Jullie input is voor ons van groot belang, ongeacht leeftijd en speelsterkte. Om goed aan te sluiten bij de wensen en behoeftes van de leden en daaraan gekoppeld een evenwichtige besteding van de contributie gelden.

Graag vragen we jullie de onderstaande enquête in te vullen:
https://survey.alchemer.eu/s3/90589314/Golfclub-De-Merwelanden-Enqu-te-Sportief-Beleid-2023

VRIJWILLIGERS GEZOCHT
Voor de NK Foursome van 19 en 20 augustus zoeken wij 3 starters.

Zaterdag 19 augustus is de middag start van dag 1.
Hierbij wordt er gestart vanaf hole 1 van +- 14:00 uur tot 16:00 uur

Zondag de finale dag wordt er gestart vanaf hole 1.
De ochtend start begint om 08:00 uur tot 09:00 uur.
De middag start begint om 13:00 uur tot 13:30 uur.
Als starter krijgt u bij ontvangst koffie met gebak en een flesje water voor op de tee. Het is een korte start wedstrijd.
U legt op de tee uit dat men de plaggen terug moet leggen, pitchmarks dient te repareren en u geeft aan wie wanneer start.

U kunt zich opgeven als starter bij Jordy Kuijsters via jordy@crayesteingolf.nl

OPROEP NAJAARSCOMPETITIE
Op de laatste oproep voor de najaarscompetitie hebben zich twee heren aangemeld om mee te doen. Zij zoeken nog minimaal twee enthousiaste golf(st)ers om hun team compleet te maken. Indien u hun team wilt versterken, neem dan contact op met Peter Jan de Vin via famdevincura@gmail.com .

REGELAPP van de R&A
Met de gratis regel-app van de R&A kun je snel en gemakkelijk een regel checken op je smartphone. De Nederlandstalige app is gebruiksvriendelijk. Je treft er een visuele regelzoeker aan maar je kunt ook zoeken op een woord door het in te tikken in de zoekbalk. Daarnaast staan er ruim 50 regelvideo's in de app.
De regelapp is ideaal als je een regel wilt opzoeken op het terras van de golfbaan of thuis. In de baan mag de regelapp ook geraadpleegd worden, als het maar niet tot oponthoud leidt. Download de gratis app in de App Store of in Google Play

 AANKOMENDE WEDSTRIJDEN
13 augustus: non-echtparenwedstrijd
19 augustus: maandbeker 4 Strokeplay
19 augustus: maandbeker 4 Stableford
27 augustus: Greenkeeperswedstrijd
 
Met vriendelijke groet,
Namens het Bestuur

Yolanda Bakkum-Boer
Voorzitter

 

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl