golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 26-04-2016

 

 

 

Verslag 3e competitiedag, Dames senioren 1

Bij het eerste verslag heb ik 6 namen van de teamleden genoemd. Logisch is nu dus de foto die bij de namen hoort. Dit team heeft op 21 april wederom gewonnen, met 11-7 van Princenbosch op de baan van De Dommel. Wat een prachtige baan is dat toch. We zijn het er onderling nog niet over eens of de uitbreiding naar 18 holes nu een verbetering is of niet. De nieuwe holes, aan de andere kant van de weg, zijn wel heel anders dan de vertrouwde bos holes. In ieder geval minder romantisch!

Hoe dan ook, we wonnen van de qua handicap sterkste tegenstanders. Maar het was spannend: 5 partijen eindigden pas op de laatste hole! We staan, met nog een wedstrijd te spelen, tegen De Dommel, bovenaan. De laatste competitiedag, 12 mei, zijn we gastvrouw.

Volgende week dus vol goede moed naar De Haenen.

 

Leonie Zuijdveld

 

 

 

Verslag dames senioren De Merwelanden 2    18 holes.

Ons team bestaat uit Arja den Adel, captain, Hanny Stoffer, Tonny Slingerland, Yvonne van Dalen, Carla Meijer, Elly Plomp en ondergetekende.

Op 7 april ontvingen wij op een bijzonder koude, natte en stormachtige morgen de dames van De Turfvaert, De Oosterhoutse, De Wouwse Plantage en De Schoot.

Aangezien onze officieuze naam De Schapekopjes is, hebben we onze gasten bij de koffie getrakteerd op Dordtse Schapekoppen en heeft Arja verteld waar deze naam vandaan komt.

Elly en ik zijn voordat de er gestart werd met een greenkeeper alle driving range ballen bij 1 en 3 wezen verzamelen. Dat scheelde weer heel veel tijd met zoeken bij een evt. afzwaaier.

Nadat alle teams vertrokken waren werd het gelukkig droog en werd het daarna gewoon nog een heel mooie middag. Alle teams waren erg te spreken over onze baan en ’s avonds over het menu.

Op 14 april speelden wij op De Wouwse Plantage tegen De Turfvaert. Helaas verloren we deze wedstrijd met 20-16.

Op 21 april speelde we op De Turfvaert tegen De Schoot en hoera, deze wedstrijd hebben we gewonnen met 21-15.

Nog 2 wedstrijden te gaan.

 

Namens ons team,

Pim Breet

 

 

 

Vogeltelling op onze golfbaan in Dordrecht.

De 16e Nationale Birdwatchingday wordt dit jaar gehouden op zaterdag 21 mei 2016.

Onze oud leden de heer en mevrouw van Dorp hebben zich weer bereid verklaard om ook dit jaar de telling te doen.

Voorzitter Niek Drieenhuizen regelt na deze telling weer het ontbijt in het restaurant van Crayestein.

Hebt u interesse om dit jaar aan deze vogeltelling mee te doen dan kunt u zich opgeven via ons secretariaat per e-mail secretariaat@gcmerwelanden.nl of telefonisch 078-6215171.

Namens GC De Merwelanden,

 

Onno Krips. 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl