golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 06-04-2023

Beste leden,

Als we vandaag naar buiten kijken, kunnen we ons niet voorstellen dat het alweer lente is. We hebben een enorm natte maand maart achter de rug en dat was te merken aan de drukte op de baan. Gelukkig krabbelt het zachtjesaan een beetje op en dat is fijn, want iedereen is er wel aan toe om weer lekker te kunnen golfen zonder regenpak en paraplu.

NGF COMPETITIE
De NGF-competitie is weer in volle gang en onze vereniging wordt dit jaar door negen teams vertegenwoordigd. Het programma en de standen van Golfclub De Merwelanden kunt u vinden op onze website onder het kopje Wedstrijd Info – NGF Competitie 2023. Wij hopen weer wat verslagen van de captains te ontvangen, zodat wij deze ook via een nieuwsbrief met u kunnen delen. Hieronder kunt u het eerste verslag van de Damessenioren 1 lezen. Wij wensen alle teams heel veel succes toe.

Damessenioren 1,   18 holes.

Heidy Visser, Brit Raaijmaakers, Hetty Wijgerse, Hankie Quanz, Arja den Adel, Hilda de Vries, Annelies van Putten en Anne Marie van Helden

De competitie 2023 begon voor ons  vroeg. 23 maart stond als eerste gepland op “de Turfvaert”. Het voorspelde weer viel gelukkig mee en met een enkel buitje en een dikke muts konden we de strijd aan. We speelden tegen Cromstrijen waar we van hebben gewonnen met 17  -  5. Na  gezellig met elkaar de borrelhap en de dagschotel te hebben genuttigd, gingen we met een goed gevoel richting huis.

30 maart de 2e competitiedag.
Deze keer speelden we op “de Batouwe” : een mooie baan, maar zoals was te verwachten hier en daar nog dun van gras. We mochten nog wel plaatsen waar we dan ook gretig gebruik van hebben gemaakt. Ook deze keer viel de weersvoorspelling mee, alleen stond er erg veel wind. Deze keer hebben we de punten niet binnen kunnen halen en moesten we genoegen nemen met een verlies van 7 – 15.

Vandaag (6 april) spelen wij op Cromstrijen waar we de punten weer proberen binnen te halen.

We doen ons best!

Anne Marie van Helden

Captain Damessenioren 1


ALGEMENE LEDENVERGADERING
Het is nog een beetje ver weg, maar u kunt wellicht alvast de datum in uw agenda noteren: op 5 juni vindt in ons clubhuis de Algemene Ledenvergadering plaats. Uiterlijk half mei ontvangt u hiervan de uitnodiging.

SECRETARIAAT
In verband met vakantie van Anita is het secretariaat gesloten van 17 tot en met 23 april. U kunt wel een e-mail sturen, deze zullen wij zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

AANKOMENDE WEDSTRIJDEN
Maandag 10 april: Paaswedstrijd Yellow Ball
Zaterdag 22 april: Voorzittersbokaal
Donderdag 27 april: Koningsdag Oranjewedstrijd


Het bestuur wenst alle leden een geweldig en gezellig golfseizoen toe!

Een sportieve groet,
Namens het Bestuur

Yolanda Bakkum
Voorzitter

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl