golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 03-01-2023

Beste Merwelanders,

Allereerst de beste wensen en veel golfplezier gewenst voor 2023! 

Eindelijk is het zover, we mogen weer fysiek een Nieuwjaarsbijeenkomst houden en wel op zondag 8 januari a.s. om 16.30 uur.

Hopelijk komt u met velen, na twee jaar van Corona maatregelen zijn we er wel weer aan toe om met een beetje vrijer gevoel in het leven te staan. Hopelijk kunnen we die tijd nu achter ons laten. Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst zullen ook weer de prijzen voor de Order of Merit en de Maandbeker als vanouds uitgereikt worden. Wie dat zijn? Dat hoort u dan!

Begin dit jaar konden we ons weer voorbereiden op de competitie, die ook twee jaar stil had gelegen. De competitiespelers stonden weer te trappelen om te strijden, waarbij Heren 1 het gelukt is om te promoveren. Proficiat!

Nu gaan we weer uitkijken naar een nieuw, vers golfseizoen. In april gaat de competitie weer van start en zal het weer een drukte van belang op onze baan zijn. Al mogen we daar de laatste maanden ook niet over klagen, de baan wordt goed gebruikt. Momenteel ligt het niet aan de temperaturen, het is uitermate zacht voor de tijd van het jaar, maar wat mij betreft mag het wel wat droger. Hoewel er ook leden zijn die zich er niet door laten weerhouden.

De wedstrijdcommissie zal zich weer buigen over een leuk en gevarieerd wedstrijdprogramma en hopelijk gaat u daar met zijn allen aan meedoen. Ook al loop je een slecht rondje, daarna is het altijd gezellig op het terras.

De laatste tijd zien we veel nieuwe gezichten op de baan, hopelijk kunnen we deze mensen overhalen om vooral ook lid te worden van de Merwelanden. Wij als bestuur gaan ons best doen om nieuwe leden te werven, daarvoor gaan we met een afvaardiging van het bestuur naar een informatiesessie “Welcome to the club” van de NGF. Wie weet wat dat op gaat leveren, want ja, golf blijft een leuke sport waarbij je lekker in de buitenlucht een paar uur de wei in kan. Je bent lekker in beweging en je kunt het tot op hoge leeftijd beoefenen.

Laten we op het nieuwe jaar proosten en uitkijken naar wederom een gezellig en sportief golfseizoen, met veel wedstrijden en golfrondjes.

Laten we vooral hole 19 niet vergeten!

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur

Yolanda Bakkum
Voorzitter

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl