golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 24-10-2022

Beste golfer,

Het heeft even geduurd, maar we hebben weer wat nieuwtjes kunnen verzamelen. Veel plezier met het lezen van de nieuwsbrief.

ALGEMENE LEDENVERGADERING
Zoals het er nu naar uitziet, kunnen wij ook dit najaar de Algemene Ledenvergadering fysiek laten plaatsvinden. Uiteraard ontvangt u nog de uitnodiging, maar u kunt alvast 28 november in uw agenda zetten.

 

NGF-NUMMER GAAT VERDWIJNEN 
De huidige digitale en fysieke NGF-pas toont nu minimaal twee nummers; een Golf Service Nummer (GSN), altijd startend met NL, en een NGF-nummer, bestaande uit 5 tot 7 cijfers. Verwarrend voor de golfer, golfclub, golfbaan en onnodig, omdat alle systemen al een aantal jaar hoofdzakelijk communiceren met GSN-nummers.Om die reden zal er per 1 januari 2023 nog maar één nummer op de NGF-pas getoond worden, het Golf Service Nummer (GSN). Dit nummer begint voor iedere golfer met NL en is te vinden op de (digitale) NGF-pas.  


DIGITALE MAGAZINE GOLF.NL
Beste golfer,

Het digitale magazine GOLF.NL is weer uit! De redactie van GOLF.NL hoopt dat jij je als golfer weer laat inspireren door de verhalen en video’s. Wat vind je zoal in deze nieuwe editie?

  • Een beachvolleybalduo met een olympische medaille is verleid door ... golf
  • Een terugblik op anderhalf jaar golf met het Wereld Handicap Systeem
  • Een long stay golfwerkvakantie in Spanje (met video)
  • Avondgolfers in de twilight. Wie zijn zij?
  • Last van de yips? Neuroloog Erik van Wensen werkt aan een oplossing
  • Ontrafel je spel met meetsystemen en word beter in de baan
  • Voor de bucketlist: grensbanen
  • Loop met Wouter mee op zijn wandeltocht langs Ierse links
  • De Gelpenberg in vogelvlucht (met video)
  • De column van Gerard Louter: Huis op de green

Klik hier om naar het magazine GOLF.NL te gaan.

Veel leesplezier.
De redactie van GOLF.NL
BORD GOLFJOURNAAL BEKER
Zoals u weet, hangen in de hal van het clubhuis diverse borden met daarop de winnaars/kampioenen van de diverse wedstrijden. Ook het bord van de Golfjournaalbeker-wedstrijd hangt in de hal. Aangezien de laatste wedstrijd heeft plaatsgevonden in 2014 en het er ook niet naar uitziet dat deze wedstrijd in de toekomst nog georganiseerd gaat worden, hebben wij besloten dat dit bord verwijderd gaat worden en plaats gaat maken voor een ander bord, namelijk voor het  TEAM-MATCHPLAY van de heren maandag. Dit zal waarschijnlijk in november of december gebeuren.HOLE-IN-ONE
De eerste hole-in-one van 2022 is een feit. Op 8 oktober slaagde Irma Siegers erin om tijdens de afsluiting van de zomeravondcompetitie een hole-in-one te slaan op hole 17. Irma, van harte gefeliciteerd met deze fantastische prestatie!


AANKOMENDE WEDSTRIJDEN

30 oktober: nieuwe leden/vrije golfers wedstrijd
5 november: Winterwedstrijd 1
20 november: Winterwedstrijd 2Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur

Coert Busio

  

 

 

 

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl