golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 15-09-2022

      IN MEMORIAM GER KLIJN  (1935 -2022)

 

Ons oudste nog actieve lid, Ger Klijn, is op donderdag 8 september overleden. Drie weken geleden nog actief met Heleen in een buggy om 18 holes te spelen en daarna nog nagenietend op het terras.

Ger is in 1992 lid geworden van onze vereniging en was al vrij snel actief voor de wedstrijdcommissie. Hoewel hij toen in België woonde was dat geen belemmering voor zijn activiteiten. Tot 2000 is hij in die commissie actief geweest. Daarnaast heeft hij ook een aantal termijnen in de kascommissie op de centjes van de club gepast.

Als secretaris van de Stichting Bevordering Topgolf Dordrecht heeft hij jarenlang zijn steentje bijgedragen aan het faciliteren van talentvolle jeugd en de vertegenwoordigende competitieteams. Tijdens hun wedstrijden was hij dan ook veelal te vinden langs de wedstrijdbaan.

In besloten kring neemt zijn familie afscheid van hem. Ger is 87 jaar geworden. Wij wensen Heleen veel sterkte toe met dit verdriet.

Bestuur Golfclub De Merwelanden

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl