golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 28-07-2022

Beste Merwelander,


Zoals u weet, heeft op 13 juni jl. onze Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden waarvan vanaf vandaag de notulen terug te lezen zijn op onze website via de kopjes Leden – Bestuursmededelingen – ALV 2022. Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat wij vanaf deze vergadering twee nieuwe leden in ons bestuur hebben, namelijk Hendrik Jan Peels en Yolanda Bakkum die de taak van vice-voorzitter op zich neemt.  Afgelopen december mochten wij Hans Groen al verwelkomen in het bestuur. Het bestuur bestaat nu uit Coert Busio (voorzitter), Yolanda Bakkum (vice-voorzitter), Marianne de Jong (secretaris), Ton Lenoir (penningmeester), Jeroen den Dubbelden, Hans Groen en Hendrik Jan Peels.

 
v.l.n.r. Hans Groen, Jeroen den Dubbelden, Hendrik Jan Peels, Yolanda Bakkum, Ton Lenoir. Coert Busio en Marianne de Jong.

 

 

 

Mijn naam is Hendrik Jan Peels ben getrouwd met Annette, heb 3 kinderen die allemaal nog thuis wonen van de leeftijden 22, 20 en 18 jaar. Naast de drukke baan bij Motrac op de vestiging Zwijndrecht, heb ik als ontspanning het golfen 20 jaar geleden ontdekt en ben daar gedurende de jaren daar steeds fanatieker in geworden. De gezelligheid tijdens het golfen met daarbij het sociale aspect, de humor in de baan en het spelletje zelf heeft ertoe geleid dat ik steeds meer vriendelijke en gezellige mensen gedurende de jaren heb mogen ontmoeten op onze vereniging De Merwelanden. Een vereniging wordt gedragen door haar vrijwilligers en zonder vrijwilligers geen vereniging. 't Is een cliché maar waar, daarom niet lang na hoeven te denken om mij in te gaan zetten als vrijwilliger in het bestuur voor de warme en gezellige vereniging De Merwelanden. 
Ieder bestuurslid heeft een aantal commissies onder zijn of haar beheer en voorlopig pak ik twee zaken op. Het overleg met exploitatiemaatschappij Crayestein en het overleg met de wedstrijdcommissie, waarbij zoals je al kunt teruglezen, de gezelligheid en het plezier met elkaar de toekomst is van onze club.

 

 

 

Mijn naam is Yolanda Bakkum: nieuw in het bestuur, vandaar dit stukje. In september is het 30 jaar geleden dat ik lid ben geworden van deze mooie club. Meer dan hoog tijd om wat voor de vereniging terug te doen. Sinds kort woon ik ook wat meer in de buurt, na mijn verhuizing van Oegstgeest naar Rotterdam, en genoeg vrije tijd dankzij het pensionado-bestaan dus geen enkel excuus  om het niet te doen. Jarenlang wel veel aan allerlei wedstrijden meegedaan, zelfs nog korte tijd in de wedstrijdcommissie gezeten. De laatste jaren heb ik een vast clubje in het weekend, maar ik beloof me wat meer bij de wedstrijden in te schrijven. Verder hou ik van korte lijnen, zaken die snel opgelost kunnen worden, ook zo snel mogelijk oplossen. En gezien de samenstelling van het huidige bestuur moet dat geen enkel probleem zijn. Zijn er zaken die het bestuur aangaan, aarzel niet om mij er op aan te spreken.

 


 

Tot zover deze nieuwsbrief. Wij zijn altijd op zoek naar input voor onze nieuwsbrieven, dus heeft u een  golfgerelateerd nieuwtje en/of een leuke foto? Stuur deze dan naar Anita via secretariaat@gcmerwelanden.nl .


Met vriendelijke groet,
Coert Busio
Voorzitter

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl