golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 19-07-2022

                                                                

 

IN MEMORIAM: BEN VISSER

      

                                                                

Vorige week ontvingen wij het droevige bericht dat ons oudste lid Ben Visser is overleden.Ben is 91 jaar geworden, op 10 november had hij 92 geworden. Enige weken geleden is er nog een speciale nieuwsbrief verschenen, waarin gemeld werd dat Ben weer op de baan gesignaleerd was om 9 holes te spelen. “Ik heb wel wat lengte moeten inleveren, maar de ballen zijn nog steeds recht”,  zei hij met een schalks lachje. 
Ben is voor de club heel actief geweest. Vele jaren was hij examinator bij de GVB examens en met genoegen ging hij dan de baan in om het praktische gedeelte af te nemen. Streng was hij niet: je moest het wel helemaal verkeerd doen om bij Ben te zakken. Ook heeft hij jarenlang (samen met Hennie van de Meerendonk) de Handicart-commissie geleid. Vanwege zijn hoge leeftijd is hij toen gestopt.
Ben had zich anderhalve week geleden nog ingeschreven voor de mix wedstrijd op donderdag, maar door enige complicaties aan zijn arm haakte hij op het laatste moment af. Hij genoot ervan om – zeker de laatste tijd – op het terras te zitten en met menigeen een praatje te maken. Zijn sociale vaardigheden brachten hem in contact met vele leden. De laatste jaren waren de winters niet meer voor Ben weggelegd. Hij bleef dan zoveel mogelijk thuis en op de woensdagen nog een kopje koffie drinken was er niet meer bij. Gelukkig hebben wij hem de laatste weken nog kunnen ontmoeten: hoewel hij erg broos was, had hij nog veel plezier in de vele contacten. Ben overleed donderdag 14 juli in het ziekenhuis. Dat hij de golfsport een warm hart toe droeg, blijkt wel  uit het feit dat hij in zijn golfkleding thuis ligt opgebaard. Wij herinneren ons Ben als een sociale, aimabele man.

Frank van Welzenis
Voorzitter Herensenioren Commissie

 

 

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl