golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 03-05-2022

 

IN MEMORIAM : ROB BOON

                                                      

 

 

 

Donderdag 28 april is na een periode van ziekte overleden ons mede club-lid en maandag golfer Rob Boon.

Rob was een bekend en positief lid van onze vereniging die altijd klaar stond als er een beroep op hem gedaan werd. Hij was een lid van het eerste uur. Stelde zich op als sponsor en was beschikbaar voor functies als hem dat gevraagd werd. Binnen onze vereniging was hij rond de eeuwwisseling voorzitter van de evenementen commissie. Ook voor de Heren Maandag stond hij klaar als interim voorzitter toen er niemand was om deze functie in te vullen. Op de maandagen speelde hij zolang dat kon altijd graag mee in de “achterop” groep. De golfsport droeg hij een warm hart toe. Zo was hij vanaf 1/8/2011 voorzitter Stichting Topgolf met focus op ondersteuning van jeugdige talenten.

Rob is op te vroege leeftijd gestorven. We zullen hem blijven herinneren als één van ons. Gewaardeerd door allen. Een man die de golfsport, de vereniging en de herenmaandag altijd fijn heeft gevonden. Wij wensen zijn dierbaren sterkte met dit verlies.

De Maandag Heren-commissie

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl