golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Bestuur

Verstuurd op 22-02-2022

                                                                          

 

   IN MEMORIAM  PAUL VAN KAMMEN

 

 

Het jaar 2022 heeft voor wat de senior spelers van onze club betreft een zeer slechte start. In de eerste maand van het jaar zijn drie senioren ons ontvallen en moeten wij helaas melden, dat nu ook een vierde speler is overleden. Paul van Kammen overleed op 71-jarige leeftijd.

Paul kende ik persoonlijk al vele jaren vanaf het moment, dat zijn drie zoons ruim dertig jaar geleden kwamen hockeyen bij hockeyclub Souburgh in Alblasserdam. Zijn middelste zoon Erik speelde in hetzelfde team als mijn zoon en zodoende stonden wij wekelijks op zaterdagmorgen langs de lijn om onze pupillen aan te moedigen. Na die juniorentijd verloren wij elkaar uit het oog en ongeveer negen jaar geleden troffen wij elkaar weer op de golfbaan. Paul speelde enige jaren geleden regelmatig mee op woensdag. Het laatste jaar werden zijn fysieke mogelijkheden beperkter door een voortschrijdende ziekte. Af en toe kwam hij nog wat putten om nog even bezig te zijn. “Ik leef in reservetijd Frank “zei hij regelmatig. Aan deze reservetijd kwam vorige week een einde.

Paul was een prettige man, die niet echt oud mocht worden.

De seniorencommissie wenst zijn nabestaanden alle sterkte toe.

 

Namens de Heren Senioren Commissie

 

Frank van Welzenis

voorzitter

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl