golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 24-01-2022

IN MEMORIAM BRAM FRANKEN

Zondag 23 januari ontvingen wij het droevige bericht, dat ons lid Bram Franken op 83 jarige leeftijd is overleden. Bram was gedurende vele jaren op maandag en woensdag op onze baan om met de heren en met de senioren zijn balletje mee te slaan. Wekelijks kon hij rekenen op zijn vaste vrienden Ben van de Riet en Jan Blankers, die hem – in een wisselrooster – ophaalden om samen naar de baan te gaan. Bram kon er erg van genieten om af en toe een hoge score te behalen, maar het plezier was er niet minder om, als er ook een mindere dag was. Recht slaan was zijn motto en dat kon hij!
Nog maar heel kort geleden meldde hij, dat hij was gevallen met als gevolg een paar gekneusde ribben. Over een paar weken ben ik er weer en “snel aan de bal” zei hij. Het mocht niet zo zijn. Deze week bleek een opname in het ziekenhuis noodzakelijk en fysiek ging hij snel achteruit.
We verliezen in Bram een aimabele man. Wij wensen zijn echtgenote Els en beide dochters en verdere familie sterkte in dit verlies.

De Maandag Heren Commissie
De Heren Senioren Commissie

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl