golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 13-04-2016

Uitslagen week 14

 

 

Verslag 1e competitiedag, Dames senioren 1

 

Vorig jaar is ons team gedegradeerd van de 2e naar de 3e klasse. Het mag duidelijk zijn wat onze doelstelling voor dit jaar is.

Het team dat voor promotie moet zorgen, bestaat uit: Heleen Klijn, Else Verbeeten, Paula Drieenhuizen, Leonie Zuijdveld, Mirjam van Herwijnen, Annemarie Strijbosch, Marieke Kauw  en  Monique Timmerhuis. We spelen in de ochtend drie greensomes matchplay en s’middags 6 singels matchplay.

Donderdag 7 april waren we op golfbaan Princenbosch voor de eerste wedstrijd, tegen de dames van De Schoot (Sint Oedenrode). Dankzij de GPS konden we de file op de A16 ontlopen en kwamen we daar op tijd aan. Natuurlijk werd het een heel gezellige dag ondanks de drie hagelbuien en wervelende winden. We hebben, misschien ook wel dankzij de GPS,  afgetekend gewonnen met 16-2. Eén van de singels eindigde al na 10 holes (9/8) en drie singels zijn met 5/4 (5 punten voorsprong met nog 4 holes te spelen) gewonnen. De twee andere teams uit de poule, De Dommel en De Haenen, hadden een vergelijkbare uitslag: 14-4. Zo zeker is de promotie dus niet!

Er zijn nog meer cijfers te noemen: in deze maximaal 27 holes, liepen we 14,2 km, in 19860 stappen en verbruikten 893 kilo caloriën.

Volgende week spelen we in Sint Oedenrode tegen De Haenen.

 

 

 

 

De Beginners – Nieuwe Leden –Vrije Golfers wedstrijd.

 

Er is op zaterdag 9 april met mooi weer en een goede ambiance een Driebal- Stableford wedstrijd gespeeld. Voor deze dag hadden zich 18 nieuwe leden en vrije golfers aangemeld. Zij werden door 10 enthousiaste Merwelanders deze wedstrijd begeleid. Het ging voornamelijk om een rondje golf , met goede adviezen of aanwijzingen.

Maar er waren ook een drietal kleine prijsjes. Brian Ploeg werd derde met HCP 36 en 31 Stableford punten. De fam. Vermeulen – de Waal wilden gelijk al een stempel drukken door zowel voor de tweede en eerste prijs te gaan. Rene scoorde met HCP 36 – 35 Stableford punten, en Monique met HCP 54 scoorde in haar 1e wedstrijd gelijk 57 punten. Zullen de druk gelijk maar even opvoeren, jullie horen nog meer op golfgebied van deze familie Vermeulen.

Al met al een hele leuke bijeenkomst, waar onze nieuwe leden hopelijk een goed gevoel aan over houden. Erica ter Haar en begeleiders hartelijk dank voor jullie inzet en begeleiding.

Heeft u nog adviezen of verbeterpunten voor dit evenement, dan houden wij ons aanbevolen.

Namens de Commisssie Nieuwe Leden,

Onno Krips.

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl