golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Bestuur

Verstuurd op 02-11-2021

IN MEMORIAM MAARTEN ’T HART

Een aantal weken geleden kregen wij te horen dat eind september ons lid Maarten ’t Hart is overleden. Van de herencommissies kende niemand hem, daarom heeft Geert van Sommeren iets over hem geschreven:

Over het golfen van Maarten valt niet veel te vertellen. Ondanks dat Maarten een goede slag had, deed hij weinig aan wedstrijden mee omdat hij schaamde voor zijn hoge beginners handicap. Maarten  was sportman in hart en nieren, hij heeft veel aan sport gedaan, zelfs aan marathons, triatlon en de elfstedentocht.
De allereerste keer dat hij met de maandagheren meedeed, kwamen we bij hole 18. Maarten sloeg af en wij zagen de bal richting water gaan, maar de bal was niet te vinden. Toen we eenmaal bij de hole aankwamen, bleek zijn bal op de rand van de green te liggen. Verder was hij heel enthousiast , had het ook steeds over spelen op andere banen terwijl hij onze baan nauwelijks kende. Hij had ook een voorliefde voor mooie golfspullen:zo zag hij in de shop een mooie trolley en die kocht hij dus. Toen wij hem vroegen wat hij daarmee deed omdat hij wegens zijn ziekte altijd in een buggy reed, heeft hij hem de volgende dag weer ingeruild voor iets anders.

Geert van Sommeren
 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl