golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 27-10-2021

Geacht lid,

Veel plezier met het lezen van onze nieuwsbrief.

ALGEMENE LEDENVERGADERING 

Zoals het er nu naar uitziet, kunnen wij onze najaars-ALV na twee jaar weer fysiek plaats laten vinden in het clubhuis. De uitnodiging hiervoor ontvangt u begin november, maar de datum kunt u wel alvast in uw agenda zetten: maandag 29 november om 20.00 uur.

NIEUWE BESTUURSLEDEN

U heeft het in de vorige nieuwsbrief al kunnen lezen: wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden. Wij hebben ondertussen een aanmelding ontvangen, maar wij zijn op zoek naar minimaal twee nieuwe bestuursleden. Dus heeft u ambitie om ons bestuur te komen versterken, aarzel dan niet en laat het ons weten via secretariaat@gcmerwelanden.nl .

NGF NAJAARSCOMPETITIE

Op zondag 10 oktober is de NGF-najaarscompetitie begonnen. Onze vereniging wordt vertegenwoordigd door één team, dat met nog één wedstrijd te gaan nu op de tweede plaats staat. De laatste wedstrijd staat gepland op onze baan op 31 oktober en wij wensen Monique en René Vermeulen, Irma Siegers en Piet van Heukelum veel succes toe.

NGF COMPETITIE 2022

De Technische Commissie is weer druk met de voorbereidingen voor het competitieseizoen 2022. Er kan weer worden ingeschreven. 
 Dit kan via een e-mail naar competitie@gcmerwelanden.nl

HOLE IN ONE

Wie droomt er niet van om minimaal eens in zijn/haar leven een hole in one te slaan.
Twee van onze leden is dit de afgelopen weken gelukt. Op 18 september sloeg Eric Versteeg een hole in one op hole 17 en op 23 september was Chantal Zhao aan de beurt met een hole in one op hole 15. Chantal en Eric, van harte gefeliciteerd met jullie prestatie!


MUTATIES COMMISSIELEDEN

Vanaf heden zullen wij de veranderingen binnen de commissies ook in de nieuwsbrieven gaan vermelden. 
Vanaf 1 november zal Carla Meijer vertrekken uit de wedstrijdcommissie. Piet van Putten is vanaf 20 juli voorzitter van de wedstrijdcommissie en neemt daarmee de taken over van Carla. Wij bedanken Carla voor haar jarenlange inzet. Vanaf 13 september zijn ook Cor Beyers en John van Halem lid van de wedstrijdcommissie. Wij wensen Piet, Cor en John veel plezier toe bij de wedstrijdcommissie.
 

PLAATJES UIT DE BAAN

 
Soms kom je tijdens je rondje golf wel heel bijzondere gasten tegen. Het overkwam Cor Hoenders en Hans Groen op hole 12.

      
De proef met marshallen in begonnen, u kunt voorlopig de marshals voornamelijk tegenkomen tijdens de wedstrijden van de dames en de heren.


Na een paar onstuimige dagen heeft greenkeeper Jaap het druk met het opruimen van afgewaaide takken.

Met vriendelijke groet,
Namens uw bestuur

Coert Busio
Voorzitter

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl