golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 02-08-2021


NGF WEDSTRIJD 21 JULI

Op 21 juli heeft op onze baan de NGF openingswedstrijd voor golfers met een fysieke beperking plaatsgevonden. Het weer zat mee en de opkomst was leuk. Vanuit onze vereniging hebben zich 11 leden aangemeld om de golfers te begeleiden op de baan. Zowel de spelers als de begeleiders kijken terug op een fantastische dag.  Wij willen nogmaals onze vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage.
Bram de Muijnck heeft buiten het begeleiden ook nog eens mooie foto’s gemaakt, dezer zijn te vinden op onze website bij “Beeldimpressie”. Bedankt voor de mooie foto’s, Bram!


  

MARSHAL WORKSHOP

Afgelopen donderdag heeft onze vereniging een NGF- marshalworkshop georganiseerd voor toekomstige marshals en belangstellenden. Er waren 20 leden aanwezig. Het was een leuke en vooral heel leerzame dag. Wij gaan nu kijken of we samen met Crayestein een goed plan in elkaar kunnen zetten, zodat de marshals aan de slag kunnen. Wij houden u op de hoogte.


   
 

OMA/NOMA-DAG

Afgelopen vrijdag is de landelijke Oma/Noma-dag gespeeld op Golfclub Cromstrijen. Rieneke Siepkes, Arja den Adel en Marianne de Jong hebben daar onze club vertegenwoordigd voor het goede doel SOS Kinderdorp. Met trots kunnen we zeggen dat Arja de landelijke finale heeft gewonnen met maar liefst 42 stablefordpunten.  Arja, gefeliciteerd!
 

HOLE-IN-ONE

Nadat we drie hole-in-ones hadden in 2020 (Martin Groeneweg 2 x en Irene van der Sijde), kunnen wij vermelden dat de eerste hole-in-one van 2021 ook is geslagen en deze keer door Knight Kunsen op hole 7. Knight, van harte gefeliciteerd met deze prestatie!
 

TOT SLOT

Heeft u een leuk weetje of iets belangrijks te melden? Geef het dan door aan Anita, zodat wij het in de nieuwsbrief kunnen plaatsen. Ook foto’s uit de ouwe doos zijn van harte welkom. Het e-mail adres is secretariaat@gcmerwelanden.nl


Met vriendelijke groet,

Coert Busio
Voorzitter

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl