golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 24-06-2021

VRAGEN EN ANTWOORDEN ALGEMENE LEDENVERGADERING 7 JUNI 2021

Naar aanleiding van onze digitale Algemene Ledenvergadering van 7 juni jl., hebben wij wat vragen ontvangen. Wij hebben deze vragen met de daarbijbehorende antwoorden gepubliceerd op onze website, deze zijn te vinden onder het  kopje Leden – Bestuursmededelingen – ALV 2021.

 

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Onze vereniging is sterk afhankelijk van vrijwilligers en wij zoeken dan ook weer wat leden die zich willen inzetten voor de volgende functies:

VOORZITTER WEDSTRIJDCOMMISSIE
Voor onze wedstrijdcommissie zijn wij op zoek naar een voorzitter. Als voorzitter van de wedstrijdcommissie heb je onder andere de volgende taken:
- coördineren van de diverse taken van de wedstrijdcommissie, zoals het organiseren van      
   wedstrijden
- beleggen van vergaderingen, ongeveer een keer in de zes weken
- contact onderhouden met zowel het bestuur als met Crayestein Golf

Kortom, als voorzitter ben jij het aanspreekpunt van de wedstrijdcommissie en vind jij het ook leuk om actief bezig te zijn binnen de commissie. Wil je wel actief zijn binnen de wedstrijdcommissie, maar wil je liever geen voorzitter zijn? Ook dan ben je van harte welkom. Reageren op deze vacature kan via
secretariaat@gcmerwelanden.nl

 


MARSHALS
Op verzoek van veel van onze leden willen we binnenkort samen met Crayestein Golf als proef gaan starten met het inzetten van marshals in de baan. Maar hier hebben we natuurlijk wel hulp voor nodig. Daarom zijn wij op zoek naar leden die het leuk vinden om af en toe op vrijwillige basis een aantal uurtjes door de baan te rijden. Natuurlijk houdt een marshal in de gaten of alles goed loopt in de baan, maar wij vinden het ook heel belangrijk dat de marshal onze leden en mensen van buitenaf een welkom gevoel geeft. Voordat je zover bent om de baan in te gaan, krijg je eerst een training marshalling die door de NGF wordt gegeven en die aangeboden wordt door Golfclub de Merwelanden. Je zult begrijpen dat aangezien de golfbaan zeven dagen per week geopend is, wij echt wel een aantal vrijwilligers hiervoor nodig hebben om het te laten slagen. Dus schroom niet en meld je aan via Anita van het secretariaat:
secretariaat@gcmerwelanden.nl

LID KASCOMMISSIE
Voor onze kascommissie zijn wij op zoek naar een vrijwilliger. De kascommissie voert de controle uit over clubfinanciën. Wil je meer weten of heb je interesse in deze functie, neem dan contact op met onze penningmeester Ton Lenoir via  
penningmeester@gcmerwelanden.nl

 

VRIJWILLIGERS JEUGD
Wij willen weer een jeugdcommissie opzetten en daarvoor hebben wij vrijwilligers nodig. Voor op de korte termijn betekent dit dat wij tot de zomervakantie op de vrijdagen begeleiders nodig hebben die na de jeugdles eens een keertje een uurtje met de jeugdleden de baan in willen. Dit is dan van 19.00 uur tot 20.00 uur. Dit om de kinderen voor te bereiden op het spelen van “echte wedstrijden”.
Voor op de woensdag zoeken wij tot de zomervakantie begeleiders die om toerbeurt met onze allerjongste leden willen oefenen op de PAR-3 baan. Dit zal dan zijn van 17.00 uur tot 18.00 uur. Dit
om de kinderen voor te bereiden op de “echte golfbaan”.

Voor op de langere termijn is het natuurlijk de bedoeling dat er weer activiteiten voor onze jeugdleden georganiseerd gaan worden, zoals wedstrijden.

Vrijwilligers zijn hard nodig om een toekomstige jeugdcommissie te laten slagen, dus vind je het leuk om kinderen/jongeren te begeleiden met golfen, meld je dan nu aan via Anita van het secretariaat; secretariaat@gcmerwelanden.nl

Met vriendelijke groet,

Coert Busio
Voorzitter

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl