golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 01-06-2021

Beste golfer,

Eindelijk gaat het er weer een beetje op lijken: het terras is weer geopend en ook de weergoden zijn ons goed gezind. Prima omstandigheden dus om weer lekker de baan in te gaan en om mee te doen aan onze clubwedstrijden. Hieronder vindt u weer het laatste nieuws vanuit het bestuur en van onze clubconsul van de Stichting Handicart.

ALGEMENE LEDENVERGADERING

Ook deze keer vindt er geen Algemene Ledenvergadering plaats op de manier zoals wij gewend zijn. Vanaf 7 juni staan de stukken online, waarna u twee weken de tijd heeft om vragen te stellen. Deze zullen dan behandeld worden en de antwoorden plaatsen wij dan weer op de website.

HANDICART-WEDSTRIJD 27 JUNI 2021

Geachte leden van Golfclub De Merwelanden, beste vrije golfers en eenieder die dit leest,

Ook voor de Stichting Handicart is het jaar 2020, zoals te verwachten was, geen geweldig jaar geweest. Er was een lagere opbrengst uit de gebruikersvergoedingen en er werden veel minder toernooien gespeeld waardoor de opbrengsten dan ook een stuk minder zijn dan in voorgaande jaren het geval was.
Gelukkig heeft ons bestuur besloten om de Handicart-wedstrijd dit jaar weer te organiseren en wel op 27 juni aanstaande.
Helaas zullen er geen regiowedstrijden en landelijke finale volgen, maar wel lekker golfen op onze eigen mooie baan en een bijdrage leveren aan de Stichting Handicart  middels het inschrijfgeld, wat op een minimum van € 15,00 per persoon wordt gesteld maar wat uiteraard ook graag meer mag zijn.
Er zijn wel prijsjes te winnen maar er is geen verloting of andere fundraising. Gezien het feit dat veel bedrijven door de Corona crisis in moeilijkheden verkeren, vind ik het niet juist om dan ook nog voor onze Stichting een sponsorbijdrage te vragen.
Hopelijk weerhoudt dat jullie niet om je in groten getale op te geven voor de wedstrijd  waarvoor ik jullie dan ook van harte uitnodig.
Graag tot op de 27ste juni, met prachtig weer en goeie zin!
Met sportieve groet,
Sjaak van Herwijnen
Consul Stichting Handicart van Golfclub De Merwelanden.

HET JASJE

Iedereen kent de foto’s van de winnaar van de Masters met het groene jasje.
Wat nog niet iedereen gezien heeft, is dat we sinds kort bij de Merwelanden ook een “jasje” hebben. Hiervoor heeft één van de beste kledingleveranciers van Nederland een “jasje” ter beschikking gesteld.
Zo was de jas al te zien bij de prijsuitreiking van de echtparen wedstrijd en afgelopen week bij de winnaar van de voorzitterswedstrijd.
We zijn benieuwd of dit ook een status krijgt van de green jacket en dat het een extra motivatie is om de jas op de foto te mogen.

Met vriendelijke groet,
Namens uw Bestuur

Coert Busio
Voorzitter
 

 

 

 

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl