golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 22-04-2021

Beste leden,

 

We zijn alweer ruim een jaar verder na de eerste coronamaatregelen en helaas is het leven nog steeds niet als vanouds. Zo gaat ook dit jaar de competitie niet door en is er nog steeds geen gezellig samenkomen na de wedstrijden. Gelukkig kunnen we wel gewoon golfen en dat is natuurlijk heerlijk met deze dagen vol zon. Hieronder leest u weer het laatste nieuws vanuit de club en daarbij een korte Corona-update.


CORONA-UPDATE

 

Afgelopen dinsdag (20 april) is tijdens de persconferentie een aantal versoepelingen  bekendgemaakt die zullen gaan gelden vanaf 28 april.  

Terrassen open?

Er is in het algemeen gecommuniceerd dat, onder strikte voorwaarden, de terrassen open mogen van 12.00 uur tot 18.00 uur. Echter is na de persconferentie op Rijksoverheid.nl, de volgende tekst geplaatst:  

‘Buitenterrassen van sportkantines

Sportkantines zijn open voor het afhalen van eten en drinken, het terras van sportkantines is gesloten. Dit heeft te maken met het verbod op publiek bij sportwedstrijden. Ook de kleedkamers zijn gesloten. Terrassen bij bedrijfskantines mogen open zijn.’  

De NGF is op dit moment aan het uitzoeken wat dit betekent voor de golfclubs en –banen. Zodra er meer duidelijkheid is, zullen wij u hierover informeren.  

Avondklok

De avondklok wordt opgeheven per 28 april 04.30 uur.

 Golfshop

Een afspraak maken voor een bezoek aan de golfshop is niet meer nodig. Per 25 vierkante meter is één klant toegestaan. Het dragen van een mondkapje blijft verplicht. Het advies is om zoveel mogelijk te sturen op een eenpersoons bezoek. De golfshop mag geopend zijn van 06.00 uur tot 20.00 uur.

NIEUWE LEDEN/VRIJE GOLFERS WEDSTRIJD 17 APRIL

Dit jaar kon de wedstrijd voor de nieuwe leden en vrije golfers gelukkig wel doorgaan. En dat hebben we geweten, want de opkomst was groot. De spelers werden ontvangen met koffie/thee met een stuk appeltaart, waarna ze in 3-ballen de baan in gingen. In iedere flight speelde iemand van de commissies of het bestuur mee om op deze manier de golfers wat wegwijs in de baan te maken en wat meer over de vereniging te vertellen. Na hole 10 kregen de spelers een hapje en een drankje aangeboden. Vanwege Corona vond er deze keer geen prijsuitreiking plaats, in plaats daarvan kregen alle spelers een doosje ballen; op deze manier had iedereen toch een beetje prijs. Al met al was het een heel geslaagde dag met een heerlijke temperatuur. Wij willen alle commissieleden die hebben meegelopen in wedstrijd bedanken voor hun inzet en enthousiasme en in het bijzonder gaat onze dank uit naar Liesbeth Groeneweg die de organisatie voor een groot deel op zich heeft genomen. Op zondag 19 september staat de volgende wedstrijd voor de nieuwe leden en vrije golfers gepland.

ZOMERAVONDCOMPETITIE

Waarschijnlijk heeft u vanuit de wedstrijdcommissie de mail al ontvangen, maar we brengen hem nog graag even onder de aandacht: op 21 april is de zomeravondcompetitie weer begonnen.
In deze ‘instuif’ kunt u afslaan vanaf 17:00 uur. Voorafgaand inschrijven is niet nodig. Aanmelden kan iedere ZAC-avond aan de wedstrijdtafel. U moet starten vóór 18:30 uur.

Gooi bij aankomst een golfbal in de ballen spiraal bij de eerste Tee. Deze bepaalt de startvolgorde.

U speelt 9 holes en noteert de eerste ronde het aantal slagen per hole op de in te leveren scorekaart.

Bij iedere volgende start noteert u  op diezelfde scorekaart alleen maar het aantal slagen van de holes die u beter speelde dan voorgaande avonden.

Na 9 woensdagavonden en één afsluitende wedstrijd op zondag 10 oktober bent u winnaar als u van alle deelnemers in uw categorie, de minste slagen over de 9 holes nodig had.

Het inschrijfgeld voor 10 wedstrijden bedraagt €10,- Dit moet worden gepind bij eerste deelname.

Iedere dag dat de zomeravondcompetitie wordt gespeeld, kunt u beginnen met uw deelname. Het is niet nodig op alle ZAC-avonden te spelen.

 

 

Met vriendelijke groet, 

Coert Busio
Voorzitter 

 

 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl