golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 26-01-2021

Beste golfer,

 

CORONA

Ondanks de verscherpte maatregelen vanuit de overheid, zijn we uiteraard nog heel blij dat we nog steeds kunnen golfen. Dit houdt ons  lekker in beweging! Helaas moeten we wel constateren dat niet iedereen zich houdt aan het feit dat er maar maximaal twee personen in de flight mogen. Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend om zich aan deze maatregel te houden. Het zou toch zonde zijn als we hierdoor niet meer mogen spelen. Het zal u niet ontgaan zijn dat wij sinds enkele dagen te maken hebben met een avondklok. Voor het gebruik van de driving-range en de puttinggreen raden wij u dan ook aan om de openingstijden van Crayestein Golf in de gaten te houden.


WEDSTRIJDKALENDER

De wedstrijdkalender van 2021 is klaar en staat gepubliceerd op onze website www.gcmerwelanden.nl :
na inloggen onder het kopje Wedstrijdinfo en vervolgens onder het kopje Wedstrijdcommissie. U kunt hier ook de agenda file downloaden waarmee u direct de wedstrijdkalender in uw digitale agenda kunt plaatsen. De "papieren" wedstrijdkalender ligt vanaf begin februari in de hal van het clubhuis.


SECRETARIAAT

Zoals u wellicht zelf al ondervonden heeft, is Anita momenteel weinig aanwezig op de club. Vanwege het dringende advies vanuit de overheid werkt zij voornamelijk thuis. U kunt haar wel gewoon bellen tijdens werktijden aangezien we haar telefoon hebben doorgeschakeld. Vanaf 1 februari tot en met 14 februari heeft Anita vakantie. Dringende gevallen zullen gewoon per e-mail behandeld worden.

Met vriendelijke groet,

Namens uw Bestuur

Coert Busio
Voorzitter
 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl