golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 02-01-2023

Beste Merwelanders,

Met elkaar fysiek toosten op een fantastisch en sportief 2021 met een glas bubbels zit er dit jaar helaas niet in. Daarom wenst het bestuur u via deze nieuwsbrief de beste wensen en bovenal een goede gezondheid toe.

Bij een nieuwjaarsbijeenkomst hoort ook altijd nog het uitreiken van de verschillende prijzen. Het is de bedoeling dat wij dit jaar de prijzen uitreiken bij de openingswedstrijd in het voorjaar. Het gaat dan om de volgende personen:

Maandbeker CAT I – Bart van Slooten
Maandbeker CAT II – Chris Todd
Order of merit dames – Liesbeth Groeneweg
Order of merit heren  – Bart van Slooten
Jeugdtalent  – Senna Lichteveld

De trofee “Merwelander van het Jaar” gaat deze keer naar Wim Goedhart; vooral achter de schermen doet hij ontzettend veel voor onze vereniging en wij zijn hem daar enorm dankbaar voor.
Daarnaast hebben we als bestuur besloten om Niek Drieënhuizen buitengewoon lid te maken als dank voor zijn inzet voor de vereniging van de afgelopen jaren. Helaas is Niek vanwege gezondheidsredenen niet meer in staat om zijn geliefde golfsport te beoefenen en wij hopen hem op deze manier met de club verbonden te houden.

2020 was een memorabel jaar waarin we een periode niet hebben kunnen spelen in verband met COVID-19. Gedurende de andere maanden hebben de commissies zich van hun creatiefste en meest flexibele kant laten zien met ad hoc aanpassingen om wedstrijden toch mogelijk te maken. Zeker in deze tijden zijn wedstrijden belangrijk voor de sociale contacten en de noodzakelijke beweging.
Als we vooruitkijken naar 2021 dan hopen we dat er weer competitie gespeeld kan worden en dat we natuurlijk ook ergens een feestweek kunnen organiseren met aansluitend hierop een BBQ en huldiging van de kampioenen.

De laatste maanden zien we allemaal dat de golfsport aan populariteit wint, veel mensen merken hoe lekker het is om in de buitenlucht bezig te zijn. We moeten als vereniging dit moment gebruiken om te kijken of we kunnen groeien. Hoe we dat voor elkaar gaan krijgen begint altijd met de leden zelf. Dus zie je startende of herintredende golfers, maak ze enthousiast en nodig ze in overleg met de commissie uit voor een wedstrijd, zodat ze het zelf kunnen ervaren. Of breng ze in contact met Anita of Christian voor een proeflidmaatschap.

Tot slot: dit jaar zal zeker beter worden en wij zien ernaar uit om met elkaar de sportieve strijd weer aan te gaan.

Met vriendelijke groet,
Namens uw Bestuur

Coert Busio
Voorzitter

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl