golfclub-de-merwelanden-crayestein

Golfclub de Merwelanden

Word ook Merwelander! De leukste manier om van het golfspelletje te genieten is samen met je vrienden ! En waar maak je al die nieuwe vrienden ? Bij Golfclub de Merwelanden natuurlijk !

Ik word ook Merwelander

Op de hoogte blijven?

Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

BESTUUR

Verstuurd op 16-12-2020

 

CORONA UPDATE

De maandag aangekondigde maatregelen hebben wederom invloed op onze geliefde golfsport, maar wij prijzen ons gelukkig dat buiten sporten mogelijk blijft, ook al betekent dat onder meer ‘maximaal 2 personen in een flight’.  

Groepslessen
Voor zover wij nu kunnen vaststellen, mogen golflessen, clinics, trainingen en andere vormen voor golfers van 18 jaar en ouder maximaal in groepjes van 2 plaatsvinden. Dit is exclusief pro. Dit mag in meerdere groepen van 2 personen, met als voorwaarde dat er een duidelijke afscheiding is tussen de groepen. Dus als er een les op de driving range is met 6 personen, dan wordt dit bijvoorbeeld als volgt ingedeeld: 2 matten, 1 mat vrij, volgende 2 matten, etc. Een andere voorwaarde is dat de groepjes van 2 niet mengen. Dit om te voorkomen dat een besmet persoon de hele groep infecteert. Het is de bedoeling dat men na afloop van een training of les de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaat. 

Kinderen en jongeren tot en met 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden. Wanneer jongeren tot 18 jaar samen sporten, hoeven zij niet in groepjes van 2 te worden opgedeeld. Houd er wel rekening mee dat er ook voor alle jongeren geldt, dat er in de baan maximaal 2 persoon per flight mogen spelen.  

To go 
Vooralsnog blijft het afhaalmaaltijd bij het terras en het catering-uit op hole 7 gewoon voor u geopend. 

Shop

Golfshop gaat dicht, maar de receptiefunctie blijft behouden.   

Clubwedstrijden 

Wedstrijden blijven verboden. Onderlinge clubwedstrijden kunnen vooralsnog doorgaan met maximaal 2 personen per flight. 

VRAGEN EN ANTWOORDEN ALGEMENE LEDENVERGADERING 30 NOVEMBER 2020

Naar aanleiding van onze digitale Algemene Ledenvergadering van 30 november jl., hebben wij wat vragen ontvangen. Wij hebben deze vragen met de daarbijbehorende antwoorden gepubliceerd op onze website, deze zijn te vinden onder het  kopje Leden – Bestuursmededelingen – ALV 2020.HET BESTUUR EN SECRETARIAAT  VAN GOLFCLUB DE MERWELANDEN WENSEN ALLE LEDEN FIJNE FEESTDAGEN TOE EN EEN GEZOND EN SPORTIEF 2021
 Met vriendelijke groet,

Coert Busio
Voorzitter


 

 logo

Terug

informatie-over-gc-merwelanden

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl